panta_kg 687 Napisano Maj 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Careee...na koji način si ovako lepo skinuo boju sa klešta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja znam da je bugi 400 03-05 nizak, ali ne znam za vas, meni skoro svaki prelaz preko lezeceg zakaci donjim delom.. Zadnji amortizer je nastelovan prema uputstvu, inace imam oko 93kg. ee sad da li je moguce da su prednji amortizeri oslabili ili tako nesto, kako proveriti, da li se moze u njih dosipati ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 24, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ima nazad jedan ili dva amorta, ali ako ti je po upustvu premekan, slobodno ga dosteluj da bude tvrdji, ipak si blago tezi, pa fabricko podesavanje moze da ti bude premekano. A prednje vile ako su mekane, moze da treba zamena samog ulja, jer ulje vremenom gubi svojstva. Ne znam da li imaju stelovanje tvrdoce, ili ide po principu koju gradaciju ulja sipas, toliko i budu tvrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu sa kilogramima i kacim samo ako brzo predjem preko istog.možda ti je centralna opruga malo popustila. Otpusti je malo,da bude mekanije pa ces videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu sa kilogramima i kacim samo ako brzo predjem preko istog.možda ti je centralna opruga malo popustila. Otpusti je malo,da bude mekanije pa ces videti Meni kaci prednjim krajem, negde odprilike oko rezervoara... pa sam mislio da nije do prednjih amortizera-viljuski da su popustile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno imaš baš taj problem, meni nikada nije zakačio prednjim delom samo stenderom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kaci samo stenderom i to u slucaju da vozim nekog a i sto kaze Pantelija kaci i ako predjem malo brze Panticu, boju sam skidao malo sa spahlom, malo celicnom cetkom ali blago, povrsno a imam i neki industrijski cleaner, pa malo nakvasim na krpu pa preko stare boje, posao za od pola sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da,desilo mi se da sam prešao preko policajca sa suvozacem i sa 50tak na saat i zakačio samo stenderom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Maj 25, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Doslo se do nekih parica pa me interesuje , preporuka , za nekog dobrog majstora za generalku motora , vuce odlicno mojih 125 kg + vrlo cesto suvozac (60 kg) xa xa xa , al guta ulje ko sam djavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I zadnja kociona kljesta vracena na mesto Plocice odlicne, nisu jos za menjanje tocak vracen i zategnut kilo kljucem (centralni sraf - 23 n/m, tri manja srafa 17mm - 55n/m) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedica 0 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan e pa drugari jedan agregat otisao u vecna lovista na autoputu Bgd-Nis pre iskljucenja kod Malog Pozarevca. pri brzini od 140km/h samo se ugasio. nakon zaustavljanja bara ulja ispod kartera, pogledam malo bolje, nema saraf na karteru. (ko je kriv nije bitno) model je an400 '99g vidim na oglasima izlupan 450€ u Nemackoj. ne znam ni sam sta da radim Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo uporedi cene kod nas i tamo i sve će ti se samo kaz-ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 30, 2015 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno imaš baš taj problem, meni nikada nije zakačio prednjim delom samo stenderom. Meni stenderom kaci samo ako preletim malo brze preko lezeceg, mada mi u poslednje vreme pri "obaranju" copava malo kaci asfalt, moracu je pogledati. A da, izgleda da mi je preko zime zablokirala rucna Koliko je koristim, tek sam primetio pre par nedelja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedica 0 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitanje da li moze da se stavi agregat na an400 iz '99g od modela an400 iz '03-'04g Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prilicno siguran da su potpuno identični sem ubrizgavanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Doslo se do nekih parica pa me interesuje , preporuka , za nekog dobrog majstora za generalku motora , vuce odlicno mojih 125 kg + vrlo cesto suvozac (60 kg) xa xa xa , al guta ulje ko sam djavo. Zar niko ne moze ili ne poznaje nijednog strucnjaka za Burgmana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan U motobajku plocice za prednju kocnicu za bugija 400, 2004 god , 4000 dinara. Jel me ovaj lik zajebava ili sta, ima li negde jeftinije ovo, pa ne vozim hayabusu Napred idu 4 komada, odnosno 2 para plocica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Jun 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na savet kolege uzeo Vicma pločice 700 din/kom. za Atlantica... Sumnjam da je skuplje za Bugija. Probaj u Motobyku Kać. Nemoj da se čudiš, meni su tražili od 1800-2400 po pločici za raznorazne proizvođače.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1778 Napisano Jun 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eee nisam lepo pročitao post... Ne vidi baba bez naočara na telefonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam, u Kompp , 1400 dindzi 2 para i dostava 250 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan ma taj Vicma i RMS je slicno, kako ti se cine te Vicma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 3, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vicma одлична ,ево дерем већ другу гарнитуру прва издржала скоро 20000км Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Jun 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vicma одлична ,ево дерем већ другу гарнитуру прва издржала скоро 20000км Bigi ne znam kakve su Vicma plocice, ali to sto su trajale toliko moze da bude losa strana a ne pozitivna. Jer ako su mnogo tvrde onda se disk brze trosi sto je lose jer je disk mnogo skuplji. Bolje da plocice manje traju lakse je izdvojiti 2000din nego 100-200e za diskove. Opet naglasavam da ne znam kakve si Vicma plocice ali 20k mislim da je poprilicno kilometra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 21, 2015 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Koje su sijalice na Bugiju 400? H4 ili H7?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sedis na motoru, desni far H4 a levi H7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...