VoxRS 68 Napisano Subota u 16:29 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2026 at 7:03 PM, bracabgd said: Јел си звао ове познате? Што продају половне делове. U iščekivanju dijelova za starog sasvim slučajno kao da je mene negdje čekao na sjeveru Njemačke dođe do mene , sa 28000 i 2016 godište i ostade 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 11 Napisano juče u 07:42 U prolazu, 64 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari jel neko od vas menjao disk plocice na bugermanu. Zamenio prednje i zadnje plocice, prednje ozracio bez problema a zadnje ne mogu da dobijem.Jel ima neka fora ili. Koliko god da drugam ulje izlazi a ne dobijam kocnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2795 Napisano pre 19 sati Skuteras, 3846 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja sinhronizovana sa prednjom. Mozda napred nisi nesto dobro odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3347 Napisano pre 19 sati Drug član, 1774 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nisu bile sinhronizovane. Prednja-prednja, zadnja-zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 2329 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, muljaz je napisao: Zadnja sinhronizovana sa prednjom. Mozda napred nisi nesto dobro odradio Од 2007 није интегрална кочница,до 2015 сигурно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 2329 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2026. at 18:29, VoxRS je napisao: U iščekivanju dijelova za starog sasvim slučajno kao da je mene negdje čekao na sjeveru Njemačke dođe do mene , sa 28000 i 2016 godište i ostade И ово је не личи на то годиште, требало би да има плаво у позицијама.2015-16 . После иде рестилизовани модел. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 2329 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Zoki suzuki 400 je napisao: Pozdrav drugari jel neko od vas menjao disk plocice na bugermanu. Zamenio prednje i zadnje plocice, prednje ozracio bez problema a zadnje ne mogu da dobijem.Jel ima neka fora ili. Koliko god da drugam ulje izlazi a ne dobijam kocnice. Више пута, и плочице и уље и диск један до сада, никад овакав проблем, да ли си раскачио ручну можда? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 11 Napisano pre 10 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Prednje sam skidao vadio i klipove klizace da sve lepo ocistim jel jedan klip je isao bas bas tesko. Na zadnjoj nisam vadio klipove vratio bez problema. Nisam skidao rucnu.Trebalo bi da je desna boca za prednje kocnice a lela za zadnje kocnice. Cak sam i probao sa rucnom masinom da mu ubrizgam ulje od sisice ka boci ista prica.Prednje sam tako radio izvukao ulje pa posle ubrizgao novo preko sisice.Nista ice kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 68 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bracabgd said: И ово је не личи на то годиште, требало би да има плаво у позицијама.2015-16 . После иде рестилизовани модел. Zadnja serija kako piše od 2009-2015 onda ide za sa plavim svjetlima ,prva registracija 8/ 2016 od tad teče garancija ,barem tako piše u knižicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 2329 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zoki suzuki 400 je napisao: Trebalo bi da je desna boca za prednje kocnice a lela za zadnje kocnice. Cak sam i probao sa rucnom masinom da mu ubrizgam ulje od sisice ka boci ista prica.Prednje sam tako radio izvukao ulje pa posle ubrizgao novo preko sisice.Nista ice kod majstora. Чекај празнио си цео систем па га онда допуњавао? Ако сам те добро разумео. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano pre 7 sati BJB Maxi Scooter Club, 2329 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, VoxRS je napisao: Zadnja serija kako piše od 2009-2015 onda ide za sa plavim svjetlima ,prva registracija 8/ 2016 od tad teče garancija ,barem tako piše u knižicu Тотално небитно, то је само број, ако је то то, само да се вози Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 11 Napisano pre 5 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Praznio prvo prednje nji zavrsio sve ok koci. Kad sam isprazni zadnje drukaj otpusti sisicu stegni drukaj pola sata nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 2329 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Да не лупам, и правим се паметан превише. Јавиће се мајсто сигурно у неком тренутку са логичним објашњењем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2795 Napisano pre 4 sati Skuteras, 3846 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skontao jos samo je l nema kocnice kao da propada zbog vazduha ili jednostavno ne koci?! Pomenuo je neko rucnu, mozda je tu problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...