Smajser 18 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam imao j...''srecu'' da mi prilikom preticanja kolone automobila koji su stajali na semaforu, izleti poludrogirani pesak.Njemu nije nista(Bog cuva imbecile). , ali je meni napukao plasticni ''branik rukohvata''. Postoji li nesto za lepljenje plastike, sem ''super lepka''? Brko, za ovo bi ti trebalo da si strucnjak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bison dvokomponentni epoksidni lepak. Ja sam od njega cak napravio deo nosaca one 'patkice' oko fara i stoji. Sto je naj vaznije moze posle da se lepo obradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali je meni napukao plasticni ''branik rukohvata''. Jebote!!! Pa sta ces sada da radis, covece??? Kako ces bez plasticnog branika, kada na njega nikada nije pala kap kise?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 25, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da mi prilikom preticanja kolone automobila koji su stajali na semaforu, izleti poludrogirani pesak. E stvarno cudno, zamisli pesak u sred grada, ujutro kada se ide na posao, pa jos dok automobili stoje... 100% je bio drogiran! :wink: Brka ce to da ti sredi, ne brini, kvar je ozbiljan (skoro kao da je pukao blok motora!!) ali nekako, JEDVA, sredices ti to :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Bison dvokomponentni epoksidni lepak. Ja sam od njega cak napravio deo nosaca one 'patkice' oko fara i stoji. Sto je naj vaznije moze posle da se lepo obradjuje. Hvala na savetu. Nadam se da brzo ''hvata'' posto nemam stege kojim bih drzao celu stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan da mi prilikom preticanja kolone automobila koji su stajali na semaforu' date=' izleti poludrogirani pesak.[/quote'] E stvarno cudno, zamisli pesak u sred grada, ujutro kada se ide na posao, pa jos dok automobili stoje... 100% je bio drogiran! :wink: Brka ce to da ti sredi, ne brini, kvar je ozbiljan (skoro kao da je pukao blok motora!!) ali nekako, JEDVA, sredices ti to :mrgreen: U biti je svih, makar i minimalno inteligentnih glodara, da prilikom prelaska visokoprometne ulice a izmedju dva kombija (i van pesackog prelaza) u 10:15h, POGLEDAJU LEVO & DESNO. Radi se o pukom nagonu za prezivljavanje koji je imao i moj epanjel breton. Verovatno se rodio na vrhu neke planine pa nije stekao tu ''cudnu''naviku. Hvala Bogu da vozim polako, a ne 'ki Djura. :baeh: On bi ga raspolutio. Steta je u domenu polomljen prednji desni miga (j... ja m... ko ga je onakvog napravio), izgreban crash bar i napukli rukohvat. Treba lepo na prednji tocak ugraditi one sekace sto su imali Rimljani na dvokolicama pa voziiiiiii :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Treba lepo na prednji tocak ugraditi one sekace sto su imali Rimljani na dvokolicama pa voziiiiiii :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 25, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U biti je svih, makar i minimalno inteligentnih glodara, da prilikom prelaska visokoprometne ulice a izmedju dva kombija (i van pesackog prelaza) u 10:15h, POGLEDAJU LEVO & DESNO. Radi se o pukom nagonu za prezivljavanje koji je imao i moj epanjel breton. :prayer: :prayer: :prayer: =D> =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan da mi prilikom preticanja kolone automobila koji su stajali na semaforu' date=' izleti poludrogirani pesak.[/quote'] E stvarno cudno, zamisli pesak u sred grada, ujutro kada se ide na posao, pa jos dok automobili stoje... 100% je bio drogiran! :wink: Brka ce to da ti sredi, ne brini, kvar je ozbiljan (skoro kao da je pukao blok motora!!) ali nekako, JEDVA, sredices ti to :mrgreen: U biti je svih, makar i minimalno inteligentnih glodara, da prilikom prelaska visokoprometne ulice a izmedju dva kombija (i van pesackog prelaza) u 10:15h, POGLEDAJU LEVO & DESNO. Radi se o pukom nagonu za prezivljavanje koji je imao i moj epanjel breton. Verovatno se rodio na vrhu neke planine pa nije stekao tu ''cudnu''naviku. Hvala Bogu da vozim polako, a ne 'ki Djura. :baeh: On bi ga raspolutio. Steta je u domenu polomljen prednji desni miga (j... ja m... ko ga je onakvog napravio), izgreban crash bar i napukli rukohvat. Treba lepo na prednji tocak ugraditi one sekace sto su imali Rimljani na dvokolicama pa voziiiiiii :twisted: E smejem se vec 5 minuta zbog ovog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja smem da dodam, nista bez varenja. Kakvi lepkovi, kakvi bakraci... Plasticna elektroda za plastiku je zakon, 100% sigurnost da ne pukne ponovo. Ustvari moze da pukne ako je ponovo udaris. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hm sjekaci rekoste, i meni da poshaljete bez da se svadjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan hm sjekaci rekoste' date=' i meni da poshaljete bez da se svadjamo[/quote'] Pa upravo razmatram model. Visina, sirina, oblik seciva.... nije isti tip pogodan i za vozace koje boli k...za sve oko sebe, i za polu-retardirane pesake koji preskacu sine da ih ne udari struja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a ja razmatram kako da oko sebe prikachim jednu ogromnu gumu kao za ona auta na sudaranje na ringishpilu hehehehehehehe extra stvar inache sam gledao reklamu(mali off) gdje covjek ukrade noo auto i bjezi ulicama i vozi tako shto dodiruje napone od tramvaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ti telefon lika koji vari plastike na PM ako hoces. Odlican je... Moze i da ti farba ako hoces i sta god radi radi maksimalno korektno i kvalitetno. Vari sa profi aparaturom samo je pitanje da li moze da uzme da radi jer ga zatrpavaju iz svih servisa u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...