floyd 498 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrećem ovu temu da bih vam skrenuo pažnju na jednog izuzetnog majstora koji je u stanju da vam izradi auspuh za bilo koji tip motora, preradi postojeći ukoliko želite da promenite zvuk ili vam je oštećena unutrašnjost kao i da limarski servisira postojeći problem. Prethodno rečeno se odnosi I NA 2T AUSPUHE, koji su, znamo, dosta drugačija filozofija u odnosu na 4T. Čovek radi kako ovalne i konusne tako i trouglaste, kvadratne,triovalne, heksagonalne...topove. Osim toga, on izrađuje i grane auspuha. Radi i sa prohromom. Rad na izduvnim sistemima motocikala mu je uža specijalnost (i sam je bajker), a pored toga kod njega možete izraditi i hladnjak prema datom uzorku a bavi se i poliranjem pragova i felni. Inače, vrlo je ekspeditivan. Meni je uradio servis auspuha pre dogovorenog roka i to po vrlo povoljnoj ceni. Cena je bila rezultat našeg dogovora, ali mi je naplatio duplo manje nego što mi je za isti posao tražio majstor u Beogradu kome, by the way, i nisu specijalnost motori već automobili. Ime mu je Darko, a servis mu se nalazi u Magliću, 30-tak km od Novog Sada u pravcu Bačkog Petrovca. Telefon je 064/295-3366. Naravno, potpuno je izvodljivo slanje i primanje City Expressom, Aks Expressom i sl. Ovo što sam do sada ispričao pokušaću da dokumentujem sa nekoliko slika u sledećem postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Elem, na kraju mojih topova vide se crni prigušivači sa obe strane. Oni su bili potpuno istruleli. Pošto su kompletni auspusi originalni, Kawini iz 79-te godine pitao sam se da li mogu da sredim samo te završetke i to tako da budu urađeni u prohromu. Videćete uskoro da može. Računica je jasna: novi kompletni originalni (fabrički) auspusi kod specijalizovanih dilera za Z-fanove u Nemačkoj koštaju oko 650 eur TAMO!!! To mi se baš nešto i nije dojmilo pa sam posegnuo za alternativama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Obratite pažnju na kvalitet varova i način izrade poklopaca prigušivača na ovoj slici. Sve u svemu, dobio sam baš ono što sam tražio što se tiče zvuka: prigušeno brundav u režimu niskih obrtaja a potmulo grmeći na višim obrtajima. E, da! Da kažem i to da je Darko uradio i neke 'detalje' koji su bili ispušteni iz dogovora, mojom greškom. Zamenio je, bez izmene dogovorene cene, i potpuno trule cevi unutar dužeg dela oba topa novim prohromskim, očistio grane i prefarbao grane na svim mestima blizu spoja sa topovima gde je bilo spoljnog oštećenja, kao i spojnu cev koja povezuje topove sa donje strane. Ja sam vrlo zadovoljan, kako cenom, tako i brzinom i kvalitetom rada. Preporuka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale...on je majstorcina... Korektan da nema dalje,nije skup i ljubazan lik... znaci sve preporuke .... odradiuo mi je cev koja povezuje lonac i izduvnu granu i to po nekoj mustri koju sam mu poslao a m,ustra je bila neka zica.... i on je to odradio tako da kada sam montirao to je sve ispalo kao da je vec bilo na motoru...savrseno Jos jednom sve pohvale i preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer 0 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Čovek stvarno ima zlatne ruke, a usput je normalan dečko, sa normalnim cenama. Pozdrav Darku, i svim forumašima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...