Zeljkamp 3289 Napisano April 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ceradu za scoot ili neki manji motor. Kupio sam je pre godinu dana ali je samo jedno vece bila na motoru, tako da je kao nova. Placena je oko 20e. Ne propusta vodu i oblozena je finim materijalom sa unutrasnje strane. Slike nemam, ali ukoliko bude zainteresovanih, slikacu je pa cu postaviti slike. CENA: 1000 dinara ili 10EUR 065/877-7776 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan CENA: 1000 dinara ili 10EUR ...meni ne treba cirada, zamenio bi evre po ovom kursu ako moze ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano April 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan CENA: 1000 dinara ili 10EUR ...meni ne treba cirada, zamenio bi evre po ovom kursu ako moze ;D ;D ;D Moze ali samo ako menjas preko 100 miliona evropskih novcanica, hocu da dovedem KAKU iz Milana u Partizan. ;D CENA ZA CERADU: 1 CRVENA (SRBIJA ILI EU) ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neke dimenzije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano April 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije ne znam, na njoj pise velicina M. Sigurno odgovara za scootere kao sto su Piaggio Liberty i slicni. Najbolje bi bilo da se dodje sa dvotockasem, pa da se na licu mesta proba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano April 16, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Otisla cerada. LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...