drumskalisica 8741 Napisano Jun 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, tek sad videh ovu temu, nisam mogao a da ne pohvalim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan А где је сад та машина? Је л се још вози? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 7, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mašina se još vozi, naravno još je ponešto urađeno (dodati bočni koferi, drugačiji vjetrobran, ... ) Gazda i mašina su stacionirani u Bijeloj Inače mašina podnoi i duže vožnje iz cuga, evo jedan primjer http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21534.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ма нема где ИЖ не може да стигне, стварно је прави руски медвед. Једино што много тресе, кад сиђем с њега још пола дана ми вибрирају шаке и колена. Ал добро, нема везе, иде добро, за те паре је ОК. ПС. Поздрави делију који има снаге и ентузијазма за Планету ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Septembar 5, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se da tema nije zamrla, ukazala mi se prilika da menjam svoju zoljicu za Izh planeta 4...elem svi me odgovaraju a mene lično je privukao izgled. Šta da radim, ipak mi je to prvi veći motor!? Inače lik mi je takođe rekao da motor nema zupčanik kurble pa me zanima i koliko je lako tj teško naći delove i majstora za njega? Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 5, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si iz N. Sada, za delove nemaš problema - ima Zoki na Klisi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Septembar 6, 2015 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan sad me ovo osvezavanje teme podseti, ima jedna planeta na prodaju, ne znam da li je 4 ili 5, ako se dobro secam trebalo bi da je prvi vlasnik, presla par hiljada, stoji parkirana 20ak godina i trebalo bi da je kompletna (tako mi je receno, nisam video motor da se odmah ogradim), verujem da moze da se pazari za male pare, ako nekog zanima nek posalje pp pa da vas spojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Septembar 8, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ispostavio mi se nov problem, covek ima saobracajnu od motora ali nije na njegovo ime a vlasnika ne moze da nadje. Da li je moguce nekako naci vlasnika preko policije uz pomoc policije? Ili je sada motor nemoguce prevesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 10, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Batali, previše muke. Eventualno je uzmi za delove a nađi neku drugu u dobrom stanju sa papirima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wuradosan 19 Napisano Septembar 22, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Jawa CZ 175/450 •||• Sprint FVision 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Batalio..uzeo sam JAWA CZ 175 iz '68. i sad cu polako da je restauriram do proleca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Mart 14, 2017 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene klinca od 16 leta, na komsijinoj Planeti 5ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...