Jump to content

Moto Zajednica

Prvi moto-turistički reli 'Tour Around Serbia 2009'

Recommended Posts

• U prolazu, 94 postova

Evo ovako - u utorak poslije podne sa natovarenim i natankanim Hogarem strašnim krećemo iz BL put Modriče da odnesemo genseku "mirkos & family" - Milanu, teniski reket. U srijedu putujemo za NS gdje na auto putu srećemo slovence i pijemo kafu. Oko tri sata stižemo u NS i poslije kraćeg odmora u bajti - miraz (koliko sam samo puta rekao da hoću svoj dio i neću da me prevare !) idemo kod punice na ručak gdje "ugodno" ćaskanje prekida nadolazeće nevrijeme. Četvrtak jutro, krećemo za BGD. Naravno da mašam mjesto okupljanja i poslije telefonskog dogovora sa Ivanom čekam učesnike relija na naplatnoj rampi gdje mi se pridružuje Turbopedja. Krećemo. Stajanje, pauza, kafa, pivo, wisky, druženje, upoznavanje, provod, garganje, Srebreno jezero, pasulj, piće, Golubac, fantastična priredba, posluženje i naravno probušena guma ! veliko hvala Dexterru na požrtvovanosti, Tijanu i Mariu na nesebičnoj podršci - velikom majstoru čitanja uputstva sa spreja, vađenju eksera iz gume, mojoj Lilly, i naravno Veliom majstoru PECI iz Majilovaca koji je sve to uspješno riješio. I naravno Kladovo. Toliko za pve dane putešestvija  8)

post-5694-12879037895363_thumb.jpg

post-5694-12879037896252_thumb.jpg

post-5694-12879037896963_thumb.jpg

post-5694-12879037897542_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/67593/Bajkeri+podr%C5%BEavaju+Zakon+o+saobra%C4%87aju.html

http://www.glassrbije.org/info/index.php?option=com_content&view=article&id=5648:bajkeri-podravaju-novi-zakon-o-bezbednosti-u-saobraaju&catid=43:oko-nas&Itemid=58

BTW... kako je bilo medijski podrzano? Davali smo izjave i intervjue gde god smo stali na bar 15 minuta (ja sam dao izjavu televiziji u Prokuplju), samo ne mogu nista pronaci na netu. Jel bilo nesto u novinama i televizijama?

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic

Siva zona , siva ekonomija .......i SIVA moto grupa. Siva i nije boja to je valer izmedju crne i bele (nesto izmedju). Uvek na zacelju . Ovo nije sivi lokal patriotizam ali : Odusevljen sam trudom i naporom organizatora da nam ovo putovanje ucini lepim, bezbednim . Prijavljujem se odmah za naredni “TOUR” i normalno iskljucivo za SIVU grupu u kojoj je bilo pravih heroja kao mali Arpadov sin 8god. , momak na gingiu 200cm , piagio X8, i vise parova na Viragu 250cm. Ovo je prilika da se zahvalim i pratecoj ekipi koja je sigurno najvise posla imala oko mocnih masina sive grupe.

Pozdrav za sve učesnike relija, organizatore i obezbedjenje,  od Andreje  i Marjana.

Specijalan pozdrav sivim redarima Misi, Arakisu, Skubi i belom marsovcu Zeljku.

post-4053-12879037911028_thumb.jpg

• Vlasnik sajta, 5405 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/67593/Bajkeri+podr%C5%BEavaju+Zakon+o+saobra%C4%87aju.html

http://www.glassrbije.org/info/index.php?option=com_content&view=article&id=5648:bajkeri-podravaju-novi-zakon-o-bezbednosti-u-saobraaju&catid=43:oko-nas&Itemid=58

BTW... kako je bilo medijski podrzano? Davali smo izjave i intervjue gde god smo stali na bar 15 minuta (ja sam dao izjavu televiziji u Prokuplju), samo ne mogu nista pronaci na netu. Jel bilo nesto u novinama i televizijama?

Na RTS sajtu bar stavili sliku sa naseg defilea gde smo svi u propisnoj opremi, ali na glassrbije.org sajtu stavili neku levu sliku gde kacige ni od korova nema... Steta sto nisu ukljucili mozak.  >:( >:(

• U prolazu, 45 postova

Nama je bilo fenomenalno

odlicno drustvo ,savrsena organizacija i puno pozitivne energije koju smo poneli kuci nakon relija

IDEMO OPET

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja