Jump to content

Moto Zajednica

Dobrodosli u forum 'Vozili smo'!

Recommended Posts

  • Vlasnik sajta, 5341 postova
  • Lokacija: Beograd, Srbija
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Pokrecemo forum u kome ce svako od nas moci da zabelezi svoje konkretno iskustvo sa odredjenim motorom. Takvo iskustvo ce puno znaciti potencijalnim kupcima motora, koji se prilikom kupovine dvoume i imaju konkretna pitanja o nekom motoru.

 

Zbog preglednosti i boljeg snalazenja po forumu, u podforumima u kojima se nalaze teme o motorima nije dozvoljeno da se otvaraju nove teme, vec samo da se odgovara na postojece teme. To znaci da ako zelite da upisete svoje iskustvo iz voznje nekog motora za kojeg ne postoji trenutno otvorena tema, potrebno je da se javite u ovom osnovnom forumu kroz dopisivanje poruke u odgovarajucu temu (Honda, Suzuki, Kawasaki itd).

 

Jako je bitno da pisete samo svoja iskustva, a ne da prenosite iskustava drugih ljudi na osnovu rekla-kazala price. Na osnovu vasih postova ce se mnogi forumasi odluciti za ili protiv kupovine nekog motora, tako da je bitno da iskreno pisete o motoru kojeg ste vozili. Takodje, bitno je i da odvojite par minuta i dopisete svoja iskustva za sve motore koje ste vozili. To ce vama oduzeti par minuta, a nekome ce to puno znaciti...

 

A sad... zaronite u forum 'Vozili smo' i uzivajte!  ;D

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja