Bivan 0 Napisano Octobar 24, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Bahat' date=' ne kulturan, bezobrazan, drcan moze biti svako i to je naj-lakse. Bolje objasniti vozcu koji te je isekao gde je pogresio a ne DUM po retrovizoru. Time se ne postize ama bas nista osim sto ce motoristi biti na jos losijem glasu zbog takvih ispada nego sto su sada. A sto se tice tetke....zivis u SRBIJI - vrlo brzo ces naleteti na jos vecu budalu od sebe! Do svega ovoga nebi ni doslo da nisi kako kazes "navrnula" gas! Ljudi zapamti-te da naseljeno mesto nije za navrtanje gasa i ogranicenje nije za dzabe 40 km/h. Sledeci put ce ti izleteti dete od 4-5 god izmedju parkiranih automobila. I sta bi onda??? Naprskala dete suzavcem??? ili vadila pistolj na njega??? Mani me filozofije ja sam bajker mrzim ceo svet a i oni mene! Malo tolerancije nije na odmet! Probaj mnogo ces se bolje osecati! Pozdrav[/quote'] =D> =D> =D> =D> Meni nije jasno kako samo ti imas tolike probleme u saobracaju? Normalno je da se gresi u saobracaju, ipak smo mi ljudi. Kako bi se ti osecela kad nekog slucajno nebi videla, slegla bi ramenima i rekla jebiga. A on ti odvali samar ili te gurne sa motora.... 6 godina vozim, skoro svaki dan, pa nikad nisam pukao tipa - sad cu da mu se naje*em mile nove godine.....(imao sam verbalnih duela, ali su se svi zavrsavali, ok, izvini, jebiga, pozdrav.) Sta ce ljudi misliti o tebi i svima nama posle... Na motoru si, slabije se vidis od auta, brze vozis.... brze i stignes... ako si vec videla da ce da skrene, imas dugo svetlo pa blinkni 2,3 puta da te bolje uoci... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo popustite omcu, nije uzela motor da vozi 2km/h...sta sad svi izigravamo.... Nije nacin da se divlja i lupaju samari, ali ja vozim od 91 zvanicno a od 88 nezvanicno, malo i trka u "Akademcu" i kartingom u USA, motor od osnovne, miran sam ko bubica , smiren vozac, opusten, oprostim 1000 puta makazice, ali..... pa sam ne hteo da udarim samar, nego boze oprosti, da izvucem idiote iz kola i da ih polomim ali komplet od nogu do glave!!! Mozda zverka pravi greske i mnogo divlja i treba da smiri hormone, al sad svi kenjate u glas o etici i moralu. Ma daj. Ko ima preko 20 god tockova u dupetu zna o cemu pricam. Ljudi su razliciti a tako i stilovi voznje. Ima situacija kad oprostis, i treba, ali ima i kad ne mozes i NE trebas! Ende PS naravno da se niko nece naci uvredjenim, ovo je ipak samo moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 24, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo popustite omcu' date=' nije uzela motor da vozi 2km/h...sta sad svi izigravamo.... Nije nacin da se divlja i lupaju samari, ali ja vozim od 91 zvanicno a od 88 nezvanicno, malo i trka u "Akademcu" i kartingom u USA, motor od osnovne, miran sam ko bubica , smiren vozac, opusten, oprostim 1000 puta makazice, ali..... pa sam ne hteo da udarim samar, nego boze oprosti, da izvucem idiote iz kola i da ih polomim ali komplet od nogu do glave!!! Mozda zverka pravi greske i mnogo divlja i treba da smiri hormone, al sad svi kenjate u glas o etici i moralu. Ma daj. Ko ima preko 20 god tockova u dupetu zna o cemu pricam. Ljudi su razliciti a tako i stilovi voznje. Ima situacija kad oprostis, i treba, ali ima i kad ne mozes i NE trebas! Ende PS naravno da se niko nece naci uvredjenim, ovo je ipak samo moje misljenje.[/quote'] I nekazem da trba da vozimo 2 km/h ali svaki put ima svoju putnu brzinu. A da li si nekada izvukao nekoga iz kola i polomio ga ali komplet od nogu do glave??? Poenta da je sama kriva za to sto joj se desava; jer je to direktno prouzrokovano brzom voznjom. I ne vidim zasto treba da mi bude zao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, ja ne znam sto se ti osecas prozvanim, na nikog konkretno a najmanje na tebe sam mislio, ali aj ovako: za 17 godina vozackog staza ne ja, nego cale , ja, ortaci, zajedno , na smenu, izletali smo iz kola ne da bijemo nego da koljemo ubice na 2 ili 4 tocka. Mi nismo nekakva banda nego normalan svet i normalna porodica. Ne razumem pitanje? A zasto ne bih odvalio od batina nekog idiota ili primitivca koji je toliko drzak da pokusava da me istera sa puta, npr sa autobusom, i da me gleda..? Znaci moja poenta je da svi sada izigravaju cvecke, a ceo grad divlja motorima. Mozda je zverka nekalibrisana, i to se da nauciti, ali price o putnim brzinama i pridrzavanja ogranicenja brzine su price za bebe pred spavanje.... Automobilisti jednostavno nisu navikli na motoriste, a motoristi to moraju da imaju u vidu i smire zivac i smanje dozivljaj. Al mojne da kenjate Zverki sa vasim nervoznim desnicama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi' date=' ja ne znam sto se ti osecas prozvanim, na nikog konkretno a najmanje na tebe sam mislio, ali aj ovako: za 17 godina vozackog staza ne ja, nego cale , ja, ortaci, zajedno , na smenu, izletali smo iz kola ne da bijemo nego da koljemo ubice na 2 ili 4 tocka. Mi nismo nekakva banda nego normalan svet i normalna porodica. Ne razumem pitanje? A zasto ne bih odvalio od batina nekog idiota ili primitivca koji je toliko drzak da pokusava da me istera sa puta, npr sa autobusom, i da me gleda..? Znaci moja poenta je da svi sada izigravaju cvecke, a ceo grad divlja motorima. Mozda je zverka nekalibrisana, i to se da nauciti, ali price o putnim brzinama i pridrzavanja ogranicenja brzine su price za bebe pred spavanje.... Automobilisti jednostavno nisu navikli na motoriste, a motoristi to moraju da imaju u vidu i smire zivac i smanje dozivljaj. Al mojne da kenjate Zverki sa vasim nervoznim desnicama.....[/quote'] Ne ni najmanje se ne osecam prozvanim. A generalno mi smeta sto tvoj cale, ti, ortaci na smenu izlecete is kola i odvaljujete od batina, koljete.... i posle se cudimo zasto ljudi imaju lose misljenje o motoristima. Vidis recimo meni to nebi nikada palo na pamet ako nista drugo onda zbog boja kluba na ledjima...; jer sta posle da ocekujem da ce ljudi pricati o nama.... Ne pricam o tebi vec generalno...nemoj se osecati prozvanim... A zasto to nebi radio...pa pazi nosam ocekivao ovakav rezon od pravnika koji je jos ziveo u inostranstvu... :shock: Priznaces da ti se sigurno desilo (posto vidim da ti se ovo "trenutno bez" motora oduzilo) da sa tim tvojim 1.6 tdi, hdi, ddi ili kako vec nevidis motristu kada ti prilazi. Ja priznajem da sam imao masu ovakvih situacija. Tvrdim da se 85% nesreca desava motoristima zbog divljanja i kako ti kazes nervozne desnice; 5% zbog uslova puta i samo 10% zbog tudje krivice. Sto se tice prica za malu decu; Brate slobodno sto se mene tice izadji u Srpskih vladara (blizu ti je) pa raspali po gasu ne 2 ili 22 vec 222 km/h ali kada ti "izleti" pesak, auto, trola, zahuktali shinobus iz Pa nemoj ovde da kukas kako ostali vozaci negledaju... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 25, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Tvrdim da se 85% nesreca desava motoristima zbog divljanja i kako ti kazes nervozne desnice; 5% zbog uslova puta i samo 10% zbog tudje krivice... Ovo bih mogao i da potpišem. Na žalost u Srbiji su bajkeri sami sebi najveæi neprijatelji :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan slusaj urose ...ne kenjkaj ...nisi popio svu pamet sveta... koga si ti krivio kad ti je na semaforu auto stao na nogu ??? nemoj preterano da pametujes... ja nekazem da mozda nisam trebala tako da reagujem al .... iz opravdanih razloga sam odreagovala u momentu .... kao dr. zena me je u kolima videla...i da je odreagovala normalnije ....nebi ni dobila samar ...vec je pocela da se Qurci i nisi u pravu ...necu da vozim 22/h, onda bolje da sam kupila sebi trotinet nego bajk... a sto se odvaljenog retrovizora tice ...pa sta da kazem ...debil pred lezecim pandurom pravi havariju ...nepogledavsi u retrovizor ...i sta tu sam trebala da mu pruzim ruku i cestitam mu uz kez ...a za samo mm je mene mogao da skine ...pri 0 na sat!!!!! NEMOJ MNOGO DA PAMETUJES MOLIM TE .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da se mesam, ali zbog nekih, bar meni cudnih stavova: A generalno mi smeta sto tvoj cale, ti, ortaci na smenu izlecete is kola i odvaljujete od batina, koljete.... generalno mi NE smeta, jer ako pazljivije procitas covekov post, videces da se radi o njihovoj REAKCIJI na bahato ponasanje. Vidis recimo meni to nebi nikada palo na pamet ako nista drugo onda zbog boja kluba na ledjima...; jer sta posle da ocekujem da ce ljudi pricati o nama.... svaka cast bilo kom klubu, udruzenju, stranci, grupi, ali nijedna od njih nije iznad pojedinca. brini sta ce ljudi reci o tebi, ne o klubu. jel se kupas i spavas u toj jakni? kad smo vec kod jakne, SRBIJA istera oci, i treba da bude jos krupnije, a sta sad tu: pa pazi nosam ocekivao ovakav rezon od pravnika koji je jos ziveo u inostranstvu... a tamo je banja... voleo bih kada bi svi koji zele da odu u inostranstvo otisli sad ODMA, pa da vis kako bi se zivelo u ovoj zemlji bez nekog da stalno k*nja po SRBIJI, BRALE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad nesto gledam... ajde svi lepo: prekini, isprazni! sta treba, da se rokamo medjusobno? da batalimo bre ovu raspravu, da se nadjemo negde i da se druzimo. Tvrdim da se 85% nesreca desava motoristima zbog divljanja i kako ti kazes nervozne desnice; 5% zbog uslova puta i samo 10% zbog tudje krivice. ovo je DEFINITIVNO tacno, a u koju ce grupu procenata neko sebe, ili neko drugog da svrsta, to nek ostane licni izbor svakog, pa nek u skladu sa tim i reaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Octobar 25, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa postupkom male zverke ali taj unutrasnji bes skoci sam kada je zivot u neposrednoj opasnosti i u pitanju su samo sekunde. Neznam kakve se sve akcije rade da malo obratimo paznju cetvorotockasa na nas male dvotockase ali dzabe,i dalje dolazi do sve veceg broja nesreca i sranja u saobracaju. U nekim sitvacijama se mora malo burnije reagovati,jer sledeci put je mozda i zadnji. Sva sreca pa se sve lepo zavrsilo,i sada je tu svadja i prepirka zbog njenog postupka,nedaj boze da se nesto gore desilo onda bi svi masovno pljuvali po vozacu kola i bile bi samo najgore reci. Riba koja je vozila kola ce sada vise paznje da obrati na dvotockase posle samara nego da ste joj dali 1000 flajera. Ok negotivim jace verbalne duele,obicno to ostane samo na recima,ali nekada treba malo i pokazati zube... Nazalost zivimo u srbiji i ako nesto nenabijes nekome na nos,taj to nikada nece uociti.. A sto se tice ovih svadja na forumu,mozda sam klinac za vecinu vas ali bre jebote posle ovakvih reci i svadja kako da se pogledate u oci na nekom susreti ili nekom druzenju. STOP SVADJAMA NA FORUMU,MISLIM DA JE BILO DOSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 25, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdim da se 85% nesreca desava motoristima zbog divljanja i kako ti kazes nervozne desnice; 5% zbog uslova puta i samo 10% zbog tudje krivice. Sta jos da se doda. Statistika je cudna ali neumoljiva - ako neko konstantno ima ovakve "situacije" da mu neko izlece, nalece, sece ga i ostalo, verovatno treba da bude iskren prema sebi i da se dobro zapita ZASTO se bas njemu to sve desava. Mislim da je Ernesto vrlo lepo dao procente koji sve govore. A sto se tice lomljenja retrovizora i slicnih postupaka - Duco preporucujem ti da se manes toga iz dva razloga: prvo, zlo radja zlo i samo ces postati gora osoba takvim ponasanjem, a drugi razlog je prakticniji - pre ili kasnije naicices na nekoga kome se to nece ni malo svideti i ko ce te prebiti na licu mesta. Pamet u glavu i zivce na bensedin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da se ovde niko ne svadja, Ernesto i ja a i ostali bas mislim da lepo pricamo i razmenjujemo argumente, a i svi ostali...zar ne. Dobre su ovakve rasprave jer ako pogledate: -niko se nije posvadjao, -informacije, misljenja i procenti se razmenjuju, postavljaju -fine tuning clanova i misljenja je u toku, Mislim da je sve ovo korisno, a kao sto vec 10000 puta izjavih, jednoumlje iliti jedno misljenje smo u srbiji imali 50 godina (ne pricam o politici vec o nacinu misljenja koji je iz toga proizasao i unistio celu naciju psihicki) pa ovo smatram korisnim. I samo da dodam: MI ne koljemo nego sam ja pravnicki vrklo precizno napisao sta sam mislio - Znaci nemoj mi stavljati tudje ili tvoje reci u usta a izvadjene iz konteksta, ito si jako ruzno uradio, "mi na smenu Koljemo..." aman zaman covece, pa ovo citaju i neki klinci, kako mozes tako da prevrces reci kontekst, ko Gebels majku mu. Na sta to lici???? Drugo, ako tebe niko nije isekao u saobracaju i ako se pritom nisi malo zatresao na motoru i zamalo pao, i nisi pokusao da ga stignes, onda smo mi 2 sveta prijatelju moj Arhangelu. Ali imamo pravo da budemo razliciti. Ali ja imam pravo da odvalim od batina skota koji pokusava da me smakne sa puta. Ti nemoj ako neces.....tvoj izbor. Skoci mu pod tockove ako hoces... Meni kad zena izleti na svoje crveno i zamalo me ubije, jel i to onih 85%? Trece, boje kluba itd itd... tip ljudi koji se kriju ili podvode pod siru grupaciju u psihologiji i psihijatriji su ljudi koji imaju malo slabije izrazen ego i nisu extrovertni nego introvertovani, dakle snagu i moc ima daje grupa, copor il vec sta je (navijaci, vojska, policija, bande....). Ja nemam taj nacin razmisljanja i upravo pripadam BJB, ZATO STO JE OTVOREN I SLOBODOUMAN I ONOG MOMENTA KAD POSTANE MOTO KLUB, a ne skup bajkera, a nadam se da nece, ja vise necu biti clan! a to ce biti pocetak sunovrata istog! Jer zelim da imam svoje misljenje koje ne mora uvek da se poklapa sa misljenjem grupe. Meni ne trebaju ledja, boje niti grupa da bih se osecao sigurnim, pozeljnim, zasticenim i sl... Drugo ziveci u inostranstvu dozivis cak i da ti na auto putu pucaju u kola u gume, a da ti drugi vozac pokaze kitu rukom (mislim na USA) pa je valjda logicno i da se neka moja primedba makar razmotri ako ne i usvoji. Cigako i LA su veliki gradovi, ljudi su nervozni, naoruzani, kad vide rent a akar auto izvuku te iz kola, roknu (jer znaju da si turista) i uzmu kola. Aj sad malo uzmite pa pljujte Zverku sto je odvalila retrovizor... Trece, procenti nesreca ili uzrocnika i krivice, koji se desavaju motoristima u susretu sa vozilima, su daleko drugojaciji od onih koje ste Vi naveli, 80 i 85% mozete slobodno da bacite u djubre, jer znate mnogo bolje. Znaci imam utisak kao da vozite trotinete a ne motore. Ej motore! Azdaje sa po 1000ccm. Pa kad ja idem iza taksiste 60kmh i on uz skripu guma zakoci da pokupi stranku, u koju % kategoriju to svrstavate .../ u onih 85% sto sam mu zamalo preleteo preko kola...ili sto nisam drzao odstojanje....nemojte tako..... A policija u svakom slucaju gleda onog ko je bio pozadi pa njemu pripise krivicu...nema magnetofona da snimi skripu guma ispred nas jbg :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan cile nije konstantno ...al desava se ...mislim normalna je pojava ...kod mene bar u kraju ...bilo da si kolima ili bajkom...autobus pretice traktor na ...3 m od tebe .... sta je tu cudno ... .... ma ja iskreno ...sad najiskrenije znam da sam taj dan preterala sa reakcijama ...al .... izbacilo me iz takta... evo pre par dana ...slusaj ovo molim te ... vozim svojom trakom nekih 50 i polagano smanjujem brzinu nailazi lezeci ....predjem prvim tockom (u mom smeru) odjednom batica iz suprotnog smera zaobilazi bus... moja reakcija ... tako na pola lezeceg ...stanem ...i necu da se pomerim...(bez skandala bez icega)lik je morao da saceka ceeelu kolonu da prodje ...polagano udje u svoju traku i predje normalno lezeci .... milsim kod mene je u kraju to ...normalno .... sto se reakcije tice ...jbg znas ono ...sto je mene cekala ...sto nije skrenula ranije ...a mogla je ... to je ono sto me iznerviralo .... fakat ....al kontrolisem se netreba bensic treba piiiivooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto:) Mir u kuci Zverkice kontrolisi reakcije i levicu i desnicu a mi cemo ti kupiti boxerske rukavice da imas u rezervi i dzak od 40kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa endurcem, nije fer pricati o ogranicenjima brzine kad to niko, ali niko ne postuje, nazalost. koje bre ogranicenje na motociklu od 100 i vise konja, to je smesno kad prvom rusis sva ogranicenja sa pojedinim motociklima. sto se tice saobracajnih propisa ja sam za apsolutno postovanji istih. takodje sam i za smirene reakcije i hladnu glavu u nekim situacijama, ali kad naletis na idiota ne mozes mu objasniti sta je uradio sve i da mu pricas ceo dan. takve samo batine dozovu pameti. mislim da nije tako strasan zverkin postupak ali bi trebala da izbegava takve situacije jer, kao sto je neko vec rekao, nasilje radja nasilje i samo je pitanje vremena kad ce naleteti na nekog pogresnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel bi mu opalila samar i da je u kolima bio neki celavi nadrkani tip!!! Inace odstampacu tvoj lik na majci, pa cu malo da se kurcim po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja shvatam od zivotinja nas razlikuje, osim palca, mogucnost verbalne komunikacije. Tako da ja ako mi se samo ucini da postoji mogucnost za neki drugi vid komunikacije, odem. Necu ,bre, ja da vracam evoluciju u nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Octobar 26, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel bi mu opalila samar i da je u kolima bio neki celavi nadrkani tip!!! Paaaa, ovaaaj, mooooždaaaaa... :? :? Meni još nisu, a nisam (još) skroz æelav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svi nesto pametno zbore pa reko aj ja malo da kenjam, Zvreko tvoja rakcija je primerena tvojim godinama. Nisam ja neki nadrkani matori lik koji ce sad da ti pametuje(imam 24god) ali meni su se do skoro desavale slicne stvari i sitvacije i reagovao sam slicno(pokusao sam par puta da izvadim likove iz auta srecom nisam uspeo) a onda sam se zapitao zasto se to meni sve desava i shvatio da preterujem i sto se tice ostrine u voznji i sto se tice rakcija na tudje greske. Lagao bih ako bi rekao da mi nije drago sto si joj nabacila prirodno rumenilo na obraz, ja sam se u Ns-u prosle godine popeo(kolima) na travu izmedju traka u suprotnim smerovima(uz skripu kocnica i konstanom sviranju) a curka me gleda u oci i ide u mene (kao u skrivenoj kameri) jurio sam je do zgrade i bez reci udario samar (nista jako, alo dovoljno) u medjuvremenu je ona zvala muza(mada sam uspeo da joj lupim samar pre nego sto nam je on prisao) tip je poceo da se dere nesto na mene(nisam ga ni cuo ni razumeo) onda sam njemu zakucao musku samarcinu uz reci da nauci ovu kozu ili da vozi ili da se bije jer ce neko da je ubije. Odlazeci prema kolima osecao sam se sjajno ali kad sam seo u auto i kad se adrenalin spustio onda sam se skenjao zbog svog postupka i svatio da sam pogresio, trebao sam samo da se izderem na nju i kraj. E sad vidi sledecu sitvaciju ukratko bila neka guzva na pumpi i lik se istripuje da sam ja presao preko reda (ja skorz supsteno sediste u kolima zavaljen skoro se i ne vidim) lik prilazi kolima otvara mi vrata uz reci sacu da ti j*b*m mamu i kad ono medjutim u kolima ja sa sve svojih 180cm i 90kg mu odgovaram sigurno si hteo da me pitas dal zelim da mi operes stakla, lik mi se izvinjava i zatvara vrata i odlazi dok mu se cela pumpa smeje. E sad ove dve sitvacije nisam napisao da bi mi neko trazio sliku da je turi na majcu, kacigu il de vec. Nego ovako da u sitvaciji slicnoj prvoj sad samo pickaram nasta obicno ljudi se izvinjavaju(ako se izvinu prekinem) jbg desi se i meni da nekom uletim/izletim, a drugu sam ti napisao zbog sledecih zapazanja, sigurno da je bio neki mrstavac sa nekim Jeep-om i 4x tablama nebi tako ragovala. Zakljucak, ne zameram ti vec te savetujem da budes manje drcna na ulici i veruj mi prestace da ti se desavaju takve gluposti, a kao drguo :antiwar: nemoj sledeci put udariti samar ili odvaliti retrovizor jer to nije resenje mozes naici na neku zenu nedaj boze karatiskinju i ima te slozi ko metar drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel bi mu opalila samar i da je u kolima bio neki celavi nadrkani tip!!! Paaaa' date=' ovaaaj, mooooždaaaaa... :? :? Meni još nisu, a nisam (još) skroz æelav... [/quote'] Mozda nisi dovoljno nadrkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jel bi mu opalila samar i da je u kolima bio neki celavi nadrkani tip!!! Inace odstampacu tvoj lik na majci' date=' pa cu malo da se kurcim po gradu... [/quote'] ako hoces najiskrenije u toj situaciji ...bi ...drknula bi mu dandaru bez obzira dobila ja ili ne povratnu al bi ga tresnula... :oops: a ROAD GUNNER-u veeeliko thx ...pazzi znam ja sve to ...i iskreno smirila sam se majke mi salu na stranu ...thx na lepom savetu ...jbg ja znam moja reakcija je bila preterana i fakat ...znam da u budice ce mi biti mnogo draze da ispljujem kacigu iznutra od ...psovki itd ...jer stvarno i nije bio ok osecaj posle svega...al aj ...sad se tako desilo ...next time nece (bar se nadam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Octobar 27, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Eto nasa zverka je sada malo manje opasna tako da vozaci cetvorotockasa mozete izaci na ulicu. Slazem se sa tvojom odlukom duco ali....znas kako je nikada se nezna sta donosi dan...... :antiwar: ALI OVO DEFINITIVNO PODRZAVAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja nabacim koju. Za ovaj naš teren je vrlo karakteristièno da svaka situacija napravi podjele na „Ove“ , „One“ i „Neutralne“ koji zastupaju glas razuma. Mislim da je ovaj naèin ophoðenja prema problemu èisto gubljenje vremena o odvraæanje pažnje van suštine dogaðaja. Situacija sa Ducom je toliko karakteristièna za ovaj naš dio svijeta da mi doðe da kupim Tomu Vinkoviæa, nabacam betonske blokove na njega i uðem nasmijan u gradski saobraæaj. Motociklista na putu je takav izazov kompleksašima, Golf-dvojkašima i kucaèima poruka za vrijema vožnje na koji oni na prosto ne mogu da odole. Umjesto da se dijelimo moramo pronaæi suštinu problema i udružiti se da to riješimo a ne da analiziramo neèiji pojedinaèana stav. Ovaj problem ne može riješiti Duca, ovo mora da se radi drugaèije. Moj Prijedor nije Beograd ali po koncentraciji budala na malom prostoru možemo parirati bilo kojoj amerièkoj geto zabiti. Uz dužno poštovanje za obrazložene stavove svih koji su ovde nešto napisali i cijeneæi njihovo vrijeme, smatram da pojedinac nije u moguænosti ni da se prilagodi ni da nešto promijeni. Predlažem da svi koji su èlanovi nekog kluba, sazovu skupštinu i izaberu predstavnike koji æe biti iskljuèivo zaduženi za kontakt sa stanicama javne bezbjednosti i podnositi im izvještaje o zapažanjma na cesti. Evidenciju o svim vozaèima koji su vam ugrožavali sigurnost u vožnji dostavte svojim klubovima, ukoliko se neki likovi èesto ponavljaju, ili bar više puta, prijavite ga. Ako se vozite u grupi a neki siledžija hoæe da bude interesantan, samo na lijevo krug i ravno u policiju. Vaše izjave niko ne može tek tako olako odbaciti ili previdjeti. Vidim ni da jedan veliki i vrlo poznat klub kao što je Arhangel, ne bazira rad na pravilnicima nego na usmenim predanjima. Ljudi i braæo, bez institucija iza kojih ne stoji pravosuðe, nema ništa. Saobraæaj je regulisan zakonom, pa zašto ga nebi koristili, uskoristimo policiju da radi za nas kad veæ primaju platu za to. Nije smiješno ako deset Arhangela ini NS Ridersa doðe u odijelima i kravatama sa debelim štosem odluka i pravilnika sa pisanim zahjtevima stanici ili centru javne bezbjednosti. Ja sam pokušao da na svoj naèin osmislim rad svoga kluba i gradu i dobio sam nogu u dupe, ali evidentno je da moto klub nije ulièni štanga-cigla gang nego sportsko udruženje koje trteba nauèiti da koristiti svoja prava. Klub mora rješavati Ducin problem a Duca ako bude sigurna u zaštitu svoje ekipe neæe morati kao vuk samotnjak da se bori sa kretenima, namazancima, ubajaæenim tetkam iz Audija i æelavcima koji prde i ukradenim lizing terencima i glume lažnu opasnost.Ko zna da æe ekipa iz kluba po svim stavkama stati iza njega i u najgorem sluèaju da æe trebati samo okrenuti broj telefona i reæi bilo kome, „Saèekajte minut dok ne doðu moji momci“! Ako treba, opet onih desetak momaka mogu doæi bajkerski obuèeni i pokucati na bilo èija vrata “prisojno“ moleæi za sekundicu pažnje namjenjenu motociklistu na drumu. Svako od nas je došao i doæi æe opet u situaciju da nekome jebe mater i opet æe se ovakvim i sliènim prièama stvar zakuvati, hladiti, razvodnjavati i prosuti, svako æe prièati iz svog ugla i diveæi se vlastitom naèinu prosuðivanja tapkati u mjestu, zato vam predlažem da evo sada na kraju sezone iskoristite zimu za ove organizacione poslove u klubu. Da ne bih bio pogrešno shvaæen. Nikoga nisam kritikovao, èast bi mi bila da mogu biti èlan Arhangela ili NS Ridersa kako bih mogao da pomognem i dam nešto od sebe svim našim bajkerima koji su bili nezaštiæeni i bez pomoæi kao što je to bila Duca u ovim prièama. Znaèi, pred sebe staviti službene glasnike i uvuæi se u strukturu rada policije, gnjaviti ih da rade svoj posao i bez kompleksa ovo-ono definisati „Pravilnikom o radu“ rad svih klupskih poslova. Obavezno uspostaviti kontakt sa policijom , klub je pravno lice i na to imamo pravo. Zašto postoje klubovi ako nema naèina da se organizuje rad i ispolji snaga zajedništva, ovako.... svako za sebe , jeste nije, treba ne treba, ovako je onako je......jebo to! Zašto da od hobija napravimo sranje i rat. A ti Duco, iako te treba zaštititi i od vlastitih postupaka, moram ti reæi da sam poslije Perdite Durango, prvi put saznao za tako žestoku curu. Moj savjet ti je da: kad pucaš šamar, obratiš pažnju na poèetni trzaj(iz ramena) tako da ruka ima najveæe ubrzanje. Šaku nemoj da ukoèiš nego udaraj kao bièem. Predpostavljam da si dešnjak pa æeš udarati redovno lijevi obraz na taj naèin kao da æeš majmunu kojeg mlatiš progurati prst kroz uvo na kontra strani. Ako se ne upiša ona ili on, ne udaraj ponovo nego idi kuæi da treniraš. Pištolj je najefikasniji kada ga nemaš, gume nemoj gaðati jer ih neæeš pogoditi a suzavac pršæi po majici da duže isparava i po rukama da se nema èime èeškati po suznim okicama. Motor, vidim bolje voziš od mene pa jedino mogu tražiti savjet i reæi baanzaiiii! Samo zajedno smo neko a svako sam za sebe...... ama baš ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ali kod nas je malo teze to organizovati. Tesko bi to zazivelo. A i kad se iznerviras u trenutku niko ne moze da te smiri odjednom nego prvo moras na necemu/nekome da se ispraznis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Vrijedi pokušati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...