lord_oblivion 1389 Napisano April 6, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vracajuci se pesaka iz Ljermontove ka Dusanovom mostu, video sam oboren motorcikl i stari Peugeot karavan sa BG tablama. Ugao Ustanicke i mislim Vidske ulice. Na licu mesta su bili samo vozac automobila i marsovac. Kaciga, top-case i jos neke stvari uredno ostavljeni na trotoaru pored. Od motorcikliste ni traga ni glasa. Nadam se da je OK. Situacija mi licila na 'izvini, nisam te video' jer se auto zaustavio cim je skrenuo iz Ustanicke uzbrdo u Vidsku a motorce je dolazilo od Sumica Ustanickom, sudeci po njegovom polozaju na zemlji, desno od auta, uz ivicnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis JR 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pun grad popadalih motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano April 7, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neki manji, licio mi na tomos ali nisam uspeo dobro da vidim od saobracaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo mu palceve ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Videla to moja drugarica, bila je tu kad su stigli panduri...Sve prošlo OK, motorista ostao nepovređen i sporazumeli su se. Sreća!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan uhh, laknulo je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...