Miki972 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan 900 Din. 060 / 14 777 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ajd ga molim te premeri, da vidim da li bi meni odgovarao...hvala, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd ga molim te premeri, da vidim da li bi meni odgovarao...hvala, pozz duzina u sredini 17,5 cm duzina sa strane po 20 cm ima unutra josh dve male nalepnice gratis koje su mi ubacili.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ANTIGRIP strucni naziv ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uf, veliko mi je. to ce mi skoro ceo rezervoar pokriti. 'fala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...