TomoB 1618 Napisano April 5, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Neznam koji po redu desio se sajam polovne moto opreme kod Boysa u Domžalah, evo nešto od slobodnih aktivnosti. Više: http://vaski-boysi.com/forum1/index.php?showtopic=666&st=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi nije jasno ... Plemi grli neku crvenokosu, Katja nije tu, a Primož je ozbiljan kao da ga posmatra Veliki brat ( sestra )... jedino je Mokl opušten :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 6, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi nije jasno ... Plemi grli neku crvenokosu, Katja nije tu, a Primož je ozbiljan kao da ga posmatra Veliki brat ( sestra )... jedino je Mokl opušten :D Paaaaa, vidiš i Plemi se opustio (nadam se, da Katja neće da ji slomi ruku), Primož je i onako na dužnosti, a Mokl se opustio, i to nekoliko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 7, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi nije jasno ... Plemi grli neku crvenokosu, Katja nije tu, a Primož je ozbiljan kao da ga posmatra Veliki brat ( sestra )... jedino je Mokl opušten :D Paaaaa, vidiš i Plemi se opustio (nadam se, da Katja neće da ji slomi ruku), Primož je i onako na dužnosti, a Mokl se opustio, i to nekoliko puta. Mokl je MA MAn! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 7, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Mokl je MA MAn! Pošto sam tup, sad ne znam dali je to good ili bad. U prvom slučaju dobijaš pivo u Umagu, u drugom ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mokl je MA MAn! Pošto sam tup, sad ne znam dali je to good ili bad. U prvom slučaju dobijaš pivo u Umagu, u drugom ništa. Ja sam te prvi pohvalio... osim piva sam zaradio i ručak - večeru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Odluči se ručak ili večera ! Dobrovoljno se javljam da prisustvujem tom događaju. :D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Odluči se ručak ili večera ! Dobrovoljno se javljam da prisustvujem tom događaju. :D ;) Maaa ... svejedno... manje će ga koštati da mi nešto kupi... kacigu... jaknu... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 8, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te prvi pohvalio... osim piva sam zaradio i ručak - večeru Odluči se ručak ili večera ! Dobrovoljno se javljam da prisustvujem tom događaju Jao Žare, nadam se, da još radiš na dieti, inače mi ode godišna plata!! Može girice i špricer??? A onda još Mario??!! Gotov sam! Još mi samo Dexterr fali :-\ :-\ Uff, možda se ljudi ipak šale :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...