drumskalisica 8741 Napisano April 5, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos da dodam jednu stvar. Da bi smo nasem kolegi osposobili motor - zahvaljujemo servisu aluminijumskih i celicnih felni " Srdanov " iz Novog Sada, i Duletu Terzinu koji je dosao od kuce u subotu popodne, otvorio servis i zavario probusenu deklu ! : http://www.alufelne.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano April 5, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Jos da dodam jednu stvar. Da bi smo nasem kolegi osposobili motor - zahvaljujemo servisu aluminijumskih i celicnih felni " Srdanov " iz Novog Sada, i Duletu Terzinu koji je dosao od kuce u subotu popodne, otvorio servis i zavario probusenu deklu ! : http://www.alufelne.com/ Moram da dodam pohvale ekipi, i posebno da pohvalim ljude iz servisa koji su mi mnogo puta sklapali i varili stvari za koje sam mislio da im definitivno nema pomoći I još jednom smo nažalost dokazali da je nošenje opreme esencijalno za pozitivan ishod (koliko je to moguće) kada se dese udesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan tri puta ura za novosacku BJ ekipu.URA, URA, URA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 5, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO momci, stvarno ste sile!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas vas briga za mene, ja sedim u kuci i kuckam po kompu a vi na palicu tucete ladno pivo. Ma ne samo pivu već smo kružili oko švedskog astala dok nismo popadali. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano April 6, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan I još jedno URA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO LJUDI! Jedino bih voleo da mi makins objasni gde na Afriku stane lopata ;D @makins - Ja cu biti u NS 24 aprila, pa mozemo na sajam zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 6, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za primer ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO LJUDI! Jedino bih voleo da mi makins objasni gde na Afriku stane lopata ;D @makins - Ja cu biti u NS 24 aprila, pa mozemo na sajam zajedno Kad mogu stapovi za pecanje, sto ne bi i lopata ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeee... to su već male tajne velikih (GSA) majstora!!! ;D ;D ;D Čujemo se za sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se Vlada ne izjašnjava, razmišlja se o odlasku u Vajevo da bi proverili kako je naš drug, drži li onaj var i jesu li jaganjci poodrasli dovoljno ? ??? ??? :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Da mi to koljemo kume :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ej, drugari... sve Vas puno pozdravlja Jole, moj osmogodisnji sin. Postali ste njegov uzor i njegovi idoli !! Samo sam to hteo da Vam kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Var morate licno da vidite, nesto mi je sumljiv! A jaga mora da se proba i ona je nesto cudna! Ako stizete za ovaj vikend javite mi na vreme da se uvati jedna sto pase pod rucnom! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan DOLAZIMOOOO!!!! Moja gospoja izvukla prognozu i biti će ok za vožnju tako da GSA ponovo jaše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Var morate licno da vidite, nesto mi je sumljiv! A jaga mora da se proba i ona je nesto cudna! Ako stizete za ovaj vikend javite mi na vreme da se uvati jedna sto pase pod rucnom! poz Znaci ode jedo jarence. A sta ce reci zastitnici zivotinja. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan ................... A sta ce reci zastitnici zivotinja. ;D ;D ;D Mljac, mljac, mljac!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...