Popsy 2907 Napisano April 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da i mene stvarno interesuje kako je momak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bezuspesno smo pokusavali da mu udjemo u trag, izgleda da je zbrinut u nekoj drugoj bolnici i da nije zavrsio u urgentnom centru, tako da mi ostaje da zakljucim da jekoliko toliko dobro prosao, pa nije bilo potrebe za urgentnim centrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da....moram reci da sam pored svih svojih licnih problema uzasno razocaran u ljude ovoga grada. Svi su samo za svoju guzichetinu i nista i niko ih vise ne zanima. Oni koji su samo posmatrali dok se decko gusio u sopstvenoj krvi su nazalost velika vecina i jadna je ova drzava i ovaj narod sa takvom apatijom i bez ikakvog osecaja ljudi za pomoc i humanost. Na svu srecu imam prijatelje koji bi se polomili oko toga ko ce prvi da pomogne i srecu da na ovom forumu ima mnogo takvih. Nazalost , mala smo mi grupica. Kooo zna koliko ih umre zbog tako banalnih stvari u saobracajnim nesrecama............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Da... moram reci da sam pored svih svojih licnih problema uzasno razocaran u ljude ovoga grada. Svi su samo za svoju guzichetinu i nista i niko ih vise ne zanima. Oni koji su samo posmatrali dok se decko gusio u sopstvenoj krvi su nazalost velika vecina i jadna je ova drzava i ovaj narod sa takvom apatijom i bez ikakvog osecaja ljudi za pomoc i humanost. Na svu srecu imam prijatelje koji bi se polomili oko toga ko ce prvi da pomogne i srecu da na ovom forumu ima mnogo takvih. Nazalost, mala smo mi grupica. Kooo zna koliko ih umre zbog tako banalnih stvari u saobracajnim nesrecama............... Verovatno nismo ni svesni koliko je tacno ovo sto si napisao... Samo moramo da uzmemo u obzir i shvatimo razlike medju ljudima. Ja sam prvi koji, kad u prolazu snimi situaciju, vidim da je policija tu, ljudi su vec pruzili pomoc unesrecenima i samo se ceka hitna, prodjem ili se sklonim sto dalje da bih sto manje smetao. Puno puta sam video kako neljudi iz bolesne radoznalosti prave guzvu na mestu nesrece, ne rade nista i samo smetaju. To mi padne jos teze od pedercina koji prodju ne osvrcuci se na ljudsku nesrecu. Naravno da sam isto tako prvi koji, kada treba pomoci, stanem i ostanem do kraja. Ljudine, svaka vam cast a Saxija predlazem za BJB orden, ali pravi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si lepo rekao,samo mene zanima jos jedno....jedan reko - gotov je - jer mu se tako ucinilo zbog nelepe slike i ostale bole bulja, kao da im je pao veliki teret sa savesti....ma.......teska bulja od drustva....bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno nemam reci, jos jednom sve pohvale za spasavanje zivota! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...