Jump to content

Moto Zajednica

Avalski put 04.04.09

Recommended Posts

• Drug član, 1735 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Bezuspesno smo pokusavali da mu udjemo u trag, izgleda da je zbrinut u nekoj drugoj bolnici i da nije zavrsio u urgentnom centru, tako da mi ostaje da zakljucim da jekoliko toliko dobro prosao, pa nije bilo potrebe za urgentnim centrom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Da....moram reci da sam pored svih svojih licnih problema  uzasno razocaran u ljude ovoga grada. Svi su samo za svoju guzichetinu i nista i niko ih vise ne zanima. Oni koji su samo posmatrali dok se decko gusio u sopstvenoj krvi su nazalost velika vecina  i jadna je ova drzava i ovaj narod sa takvom apatijom i bez ikakvog osecaja ljudi za pomoc i  humanost.  Na svu srecu imam prijatelje koji bi se polomili oko toga ko ce prvi da pomogne i srecu da na ovom forumu ima mnogo takvih. Nazalost , mala smo mi grupica. Kooo zna  koliko ih umre zbog tako banalnih stvari u saobracajnim nesrecama...............

• Drug član, 1183 postova
  • Motocikl: Uly

Da... moram reci da sam pored svih svojih licnih problema uzasno razocaran u ljude ovoga grada. Svi su samo za svoju guzichetinu i nista i niko ih vise ne zanima. Oni koji su samo posmatrali dok se decko gusio u sopstvenoj krvi su nazalost velika vecina i jadna je ova drzava i ovaj narod sa takvom apatijom i bez ikakvog osecaja ljudi za pomoc i humanost. Na svu srecu imam prijatelje koji bi se polomili oko toga ko ce prvi da pomogne i srecu da na ovom forumu ima mnogo takvih. Nazalost, mala smo mi grupica. Kooo zna  koliko ih umre zbog tako banalnih stvari u saobracajnim nesrecama...............

Verovatno nismo ni svesni koliko je tacno ovo sto si napisao...

Samo moramo da uzmemo u obzir i shvatimo razlike medju ljudima. Ja sam prvi koji, kad u prolazu snimi situaciju, vidim da je policija tu, ljudi su vec pruzili pomoc unesrecenima i samo se ceka hitna, prodjem ili se sklonim sto dalje da bih sto manje smetao. Puno puta sam video kako neljudi iz bolesne radoznalosti prave guzvu na mestu nesrece, ne rade nista i samo smetaju. To mi padne jos teze od pedercina koji prodju ne osvrcuci se na ljudsku nesrecu.

Naravno da sam isto tako prvi koji, kada treba pomoci, stanem i ostanem do kraja.

Ljudine, svaka vam cast a Saxija predlazem za BJB orden, ali pravi!!!

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Sve si lepo rekao,samo mene zanima jos jedno....jedan reko - gotov je - jer mu se tako ucinilo zbog nelepe slike i ostale bole bulja, kao da im je pao veliki teret sa savesti....ma.......teska bulja od drustva....bem li ga...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja