sasafilipovic 290 Napisano April 3, 2009 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan U METROU C&C je sada u ponudi Shiro SH 5005 Forest (FullFace) i Shiro Retro Orange ( Jet) kaciga , u kompletu, obe za 9900 din. Da li je neko nosio ove modele i koliko je isplatljiva ova kupovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 4, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vec bilo price o Shiro kacigama, ja sam imao SHIRO jet kacigu i mogu ti reci da je za te novce skroz ok...nista specijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ово је још увек актуелно, данас сам звао метро. Ако је неко заинтересован за јет, мени треба да купим фуллфаце, па да направимо неки однос рачуна и да купимо заједно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba JET! Ako je to jos uvek aktuelno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba JET! Ako je to jos uvek aktuelno! Узео сам кацигу, али можда ти се јави неко коме треба фулфаце па се организујте Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba JET! Ako je to jos uvek aktuelno! Узео сам кацигу, али можда ти се јави неко коме треба фулфаце па се организујте Znaci akcija jos traje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно траје док се не потроше залихе, а колико сам видео има их доста... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba Jet pa ko hoce da kupi ful face da se organizuje po pola!!!Javite na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba Jet pa ko hoce da kupi ful face da se organizuje po pola!!!Javite na PM Evo decku treba ful face: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36325.0 Kontaktiraj ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...