Bigneda 32 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...malopre mi rece drugar da je video jos jedan udes, nije stigao da vidi koji je motor u pitanju a otprilike je udario u drvo negde na potezu Bul. JNA kod Vozdovacke crkve ! ...nazalost sa prvim toplim danima nastavlja se strasno pravilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije za crnu hroniku. Prosao sam mozda minut posle pada,i ja sam pomislio na najgore..decko je savio motor oko bandere na ostrvcetu koje razdvaja trake i odleteo do suprotne trake i tu lezao sklupcan..posle par minuta ga je pokupila hitna pomoc,bio je svestan. Motor je neki stariji dukati,kolko sam ga razumeo nije mogao da skrene,sad,zbog cega,pojma nemam..samo je ispravio blagu krivinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano April 2, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc, negde oko ponoci, vozikajuci se naisao sam na strasan prizor..... :( crveni Dukati, skoro zamotan oko 2 bandere. Dolazio je iz pravca kruznog toka, ka Banjici i nije uspeo da prilogodi brzinu na blagoj krivini... ??? ??? ??? Koliko sam saznao od nekih ljudi, decko je polomio jednu nogu, druga u haosu isto...odvezli su ga u pulu-svesnom stanju...ako neko nesto sazna, javljajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad su javili ovu vest na jutarnjem programu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovaj lik je prosao pored nas petorice bili smo na pumpi kod auto komande, bas su ga svi pogledali kad je prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...