Pirana. 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin, Srednji Banat RS H94° L67° Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu puno sta da se diskutuje odlican skup organizacija na visokom nivou,primer kako i kisa nemoze da upropasti skup ! Svak cast muzljanci i samo tako nastavite !!! Ko nije bio zajebao se jako ;D Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemože nam kiša ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simon l 0 Napisano Avgust 10, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: temerin Motocikl: vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav našim drugarima,i samo tako dalje. mi smo se lepo proveli u petak,nažalost nismo mogli biti tamo u subotu.Sve pohvale organizatorima.Puno pozz. od Mc Patriotsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim dobrim ljudima koji su posetili naš skup! Trudili smo se zaista svojski da se svaki gost oseća kao kod kuće. Ako nešto i nije valjalo, neka nam se oprosti - ljudi smo, a ljudi greše (ne želim da kažem da ćemo greške ispraviti da me ne držite za reč )! Inače ko nije bio za njega jedan kratak osvrt: - četvrtak 06.08.2009. - kiša ometa podizanje glavne bine, dolaze prvi gosti, zbog nevremena koncert koji je trebao da se održi na glavnoj bini seli se ispod terase Caffe BIKER. Izuzetno dobro raspoloženje, svako je mogao za dž. da pojede riblje čorbe ili gulaša od divljači. Band RAMBLERS (ADA) po drugi put među mužljancima, svojski su odsvirali koncert i zapalili ekipu! Pila se stara Dudovača iz Ade. - petak 07.08.2009. - kiša ne želi da prestane, u tri navrata dovodi u pitanje održavanje susreta. Nebo nikad crnje i nikad bliže tlu. Da je padalo još pola sata bila bi katastrofa. Ali, ispuniše se molitve i grane sunce i dozvoli da zasviraju Raskršće (ZR), Divlje Jagode i Prorock. Na meniju bik (koji istini za volju nije bio nešto posebno, ali na to nismo mogli da utičemo), oko 2000 karata prodato od toga oko 180 motora ne računajući ekipu koja je bila tu već od četvrtka. - subota 08.08.2009. - dolazi još gostiju, prodaje se od prilike isti broj karata, ukupan broj motocikala oko 450 (ja sam sasvim zadovoljan), iznenađenje - BAJKERSKA SVADBA - oženio nam se Šinković i to na bini pred bajkerima i sa kumovima bajkerima! Mladi su do bine, gde ih je čekao matičar, prošli kroz špalir motora koji su ih pozdravljali nikad dražom mi bukom, a u pozadini je išla ona filmska svadbena muzika. Imali smo dva matičara na bini, našeg a bogami i iz Prnjavora. Nakon svadbe svadbena povorka od oko 200 motora prati mlade do crkve u centru grada. Predstavljena su tri počasna člana, koji su nas zadužili nesebičnom i neophodnom pomoći u organizaciji ovakvog događaja. Nastupaju bendovi Zemlja (Čoka i ekipa), Dust N' Bons (Mađarska - Guns N' Roses tribute), ko ih nije gledao propustio je spektakl, zatim se u program umešala striptizeta i na kraju BAND X (AC/DC tribute) koji su me u potpunosti oduševili, a nije da ih ne znam, i pržili iz srca do četiri sata iza ponoći! Jeo se pasulj ko god je hteo, pila dunja Bajkerovača. - nedelja 09.08.2009. - ispraćaj gostuji, kafom, burekom i jogurtom, da se ne krene na put praznog stomaka. Pospremanje i vraćanje parka sportskog centra u prvobitno stanje. Uveče nastavak svadbenog veselja uz tradicionalnu mađarsku muziku i to sve po pravilima svadbenog veselja (ples sa mladom, razbijanje tanjira, presvačenje mladih... ;D). Kao što smo obećali, četiri dana ludila i dobrog provoda. Vidimo se i iduće godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Malo fotografija koje je uslikao Robert Deak, Oko našeg kluba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Fotki ima milion, kao i mnogo drugog materijala koje će te moći da nađete na našem sajtu u sledećih nekoliko dana. Treba nam malko vremena da sve to skupimo i obradimo. Evo još jedna fotka, s leve na desno potpredsednik Kopas, pobratim Kristi (MK VRŠAC), predsednik Biber. Jedni od 80-tak krivaca što je skup bio kakav je bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan "Neplanirano pojaviše se dva momka sa motorima male kubikaže i upriličiše omanji street fight, dok je jedan momak to radio na svoju ruku ispred susreta..." Citat sa sajta MK Muzlja. :) :) :) :) Klinac na skuteru je moj brat inace slabije aktivan forumas Rade199! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast organizatorima.Samo pohvale cujem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan veoma me je zao sto nisam bio, zao jos vise jel dopbro poznajem puno ljudi iz ovog kluba. posle toliko godina odlazenja ovo mi je odprilike prvi vikend da sam resio da uradim nesto sasvim drugacije i odem do mora. ne kajem se al me je zao sto nisam mogao da budem na oba mesta u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoli 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Dobro kolega, ovo ćemo raspraviti kad se vidimo uz četri piva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ćao prijatelji moji,sve je bilo ok.Ja i moji drugari iz MK NO LIMITS KIKINDA smo prvo bili u petak,bilo je dobro mada više civila zbog koncerta Divljih Jagoda verovatno.Sutra smo ponovo krenuli na put,i prvo smo otišli do Sefkerina gde je isto bila žurka,domaćinima svaka čast i predveče smo zajašili naše mašine i ponovo otišli u Mužlju.Situacija je bila sasvim drugačija,mnogo motora,skupili se bajkeri sa svih strana.provod je bio odličan čak do ranih jutarnjih sati.Sobzirom da im je to prvi skup bio je na zavidnom nivou.Mi uveliko radimo na našem i vašem MOTO RANČU i planiramo da napravimo reprizu iz maja meseca,to jest žurku u novom ambijentu i to 05.09.2009.subota.Bićete obavešteni,naravno ulaz SLOBODAN.Sve vas pozdravlja predsednik MK NO LIMITS Mirko ZX12 a posebno nama drage drugare iz MK MUŽLJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko slike od prosle godine ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko slike od prosle godine ??? Prosle godine nije bilo skupa u organizaciji MK Muzlja. Mozda mislis na Road Flyerse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...