ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem IXON CARBONIC JAKNU, velicina XXL; cena 80€ Nosena 1,5 godinu kupljena u Markosu. Jednom padano lagano na lakat Sivena samo na laktu. Ima zimsku postavu i sve protektore neostecene. Na ledja ubacen jaci protektor iz louisa http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=20019110 posto je fabricki mekan jako a imam i fabricki. za visinu oprilike do 185 i tezinu do 112kg ( ja:) ) Saljem postom o mom trosku 063/10-60-385 Petar Kikinda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan 75€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jasa nisam ni znao da je pocepana da nisi rekao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam isit model jakne, sad ce 2 godine. veoma je kvalitetna, kao i sto je renome firme ixon. kome treba, ima moju preporuku o kvalitetu. P.S. ja sam je novu platio 175e, 2007. u maju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Sad je 14600din u Markosu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Navalite narode pala cena 70 Evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Jel se skida postava na jakno i koja je zadnja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Jel se skida postava na jakno i koja je zadnja cena? Skida se postava i cena moze samo da bude veca zbog ledjnog protektora od 15 evra. Nebiskidao ceu i ovakoje jako jeftina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...