Jump to content

Moto Zajednica

Poginuo motorciklista kod Smedereva

Recommended Posts

• Cuore Sportivo, 1340 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Poginuo motorciklista kod Smedereva

Autor: Beta | 28.03.2009. - 21:47

Vladimir P. (33) iz sela Vučak kod Smedereva poginuo je večeras kada je u centru sela zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad motorom.

Nastradali muškarac je krenuo iz Vučaka ka Smederevu motorom "kavasaki" koji je pozajmio od druga, a prema rečima istražnog sudije Opštinskog suda u tom gradu Dragana Rogana on nije imao zaštitnu kacigu na glavi.

Rogan je agenciji Beta rekao da Vladimir P. zbog neprilagođene brzine nije uspeo da savlada krivinu, pa je najpre udario o ogradu jednog dvorišta nedaleko od svoje kuće, a potom glavom u betonski stub niskonaponske električke mreže.

Nek mu je laka zemlja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Sta da kazem, covek poginuo iz sopstvene gluposti sto je stvarno tuzno,stvarno bezveze, ko zna kako je onom sto mu je dao motor, kako se tek on sad oseca  ???

Nek mu je laka crna zemlja

• Svrati ponekad, 369 postova

Sta da kazem, covek poginuo iz sopstvene gluposti sto je stvarno tuzno,stvarno bezveze, ko zna kako je onom sto mu je dao motor, kako se tek on sad oseca  ???

Koliko vidim vama je motor dosta bitan u ovakvoj situaciji... :-X

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ma nije bitan motor, nego se uvek (ili mnogo češće) desi nesreća kad uzmeš tuđu stvar. Nije mi žao motora, nego onog ko pogibe i onog što mu je dao pa će da ga nosi na duši.

• Svrati ponekad, 369 postova

Ma nije bitan motor, nego se uvek (ili mnogo češće) desi nesreća kad uzmeš tuđu stvar. Nije mi žao motora, nego onog ko pogibe i onog što mu je dao pa će da ga nosi na duši.

U pravu si.

Motor se ne daje,ali ostaje ono...nije mi dao...

• Svrati ponekad, 104 postova

Koliko vidim vama je motor dosta bitan u ovakvoj situaciji... :-X

Neka mu je laka crna zemlja...

Nije motor bitan. Saosećamo i sa onim koji mu je pozajmio motor.

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

U pravu si.

Motor se ne daje,ali ostaje ono...nije mi dao...

Nisam mislio na motor,ali kako se oseca onaj sto mu je  dao motor, sta on sad misli, eh da mu nisam dao sad bi bio ziv, sigurno su to njegova razmisljanja, nedaj boze da se meni desi takva situacija, ja bi smatrao kado da sam ga ja licno ubio, strasno

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

uzasna situacija...moj jedan drug je doziveo isto da da drugu motor da proba i decko isto pogine. Kao prvo izgubis prijatelja i to je samo po sebi uzsano,osecas krivicu jer si mu dao  i na kraju najmanje bitno ali opet ovo je srbija gde je frka za kes uvek a ti ostanes i bez motora i naravno ne pada ti na pamet da od nekog trazis ostetu. Nek kazu moji drugovi da sam smrad ali ne dam motor nikom.

NEKA MU JE LAKA ZEMLJA!

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Kako li je samo onome sto mu je dao motor, ne mogu ni da zamislim. A kao sto neko rece nije sezona jos valjano pocela a vec ginu.

R.I.P.

• Svrati ponekad, 249 postova

Nije ni pochela sezona lepog vremena kako treba...vec su ljudi ginuli.....saucheshce... :(

Sami se zapitajmo zasto je tako? Juce izuzetno lep dan za voznju i uzivanje a dobar deo nas kao da smo sa lanca pusteni.Cast izuzetcima,a pokojniku neka je laka zemlja!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja