Mito_Maniac 80 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je kupio Kawasaki ZX6R model 2005-2006god i sve je normalno radilo.Medjutim posle nekog "podesavanja" na instrument tabli motor vise nece da se vrti preko 11000rpm...Jel zna neko u cemu je problem i jel uopste moguce preko table uraditi tako neshto.Motor je pre tog cackanja radio normalno.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Mart 28, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce. Mi smo na nekoj dajtoni menjali sat, posto je originalan napukao prilikom pada i nesto je mrsilo posle i nije htelo da radi sa tim satom, a udzekano samo. Sad izgleda sve informacije za motor nose u satovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pazi mozda imas na satu opciju da podesavas max broj obrtaja, npr. podesis do 6 000 rpm i to je ma koliko da dajes gas. mislim da imao takvu opciju drug na z1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguce da je neko podesavanje na satu posto je motor normalno radio pre toga...Josh samo ako neko zna kako se to namesta bilo bi super. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da je to,u knjizici imate kako se to pomera,ja kad sam dobio jamu fabrika je u razradi stavila na 7000 i tek posle propisne razrade sam stavio do crvenog polja,ne sekiraj se ici ce kava ponovo do crvenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...