Jump to content

Moto Zajednica

Custom Chrom Europe 2009- Dealer show and championship

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Harley big twin

Kao sto naslov kaze Castom Chrom je izlozba i takmicenje u izradi customa Evropsko prvenstvo i odrzava se u Maincu sad u nedelju 29-tog.Na ovom prvenstvu ucestvuju  moji prijatelji iz V-2 mainhatten motorcycles kod kojih ja imam mali cosak gde sastavljam svoje motore. Nisam ovih dana radio na mom projektu nista ali sam zato pomogao Wolfgangu i  Haraldu da stignu da spreme svoje custome za izlozbu.Kad oni pomazu meni da ja pomognem malo njima. Za ovaj put su spremili dva radikalna bajka i jedan Old school chopper. Evo slika iz radionice...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Moja mala skroma pomoc radim ono sto znam safim krupnije delove...

Samo nemoj na kraju da ispadne kao onaj tvoj...

Zmajcek...ne sviraj k...

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Bobber je stvarno lep...

Nego odakle su ovi tvoji drugari, mislim odakle si ti (jes da ispod avatara pise Uzice bre ali mi nekako ne ide u glavu ono "pmazem ja njima pomazu oni meni"-jedino da su i oni iz Uzica  :D...)?

Bobber je stvarno lep...

Nego odakle su ovi tvoji drugari, mislim odakle si ti (jes da ispod avatara pise Uzice bre ali mi nekako ne ide u glavu ono "pmazem ja njima pomazu oni meni"-jedino da su i oni iz Uzica  :D...)?

Ovo su slike iz Frankfurta gde inace provodim oko 5 meseci uglavnom zimi ostalo vreme sam Uzicu i na motoru , meni je u sustini isto samo sto je zimi ovde ima sta da se radi pa nije tako dosadno.Inace u Uzicu tacnije na Drini sam poceo da gradim jednu veliku custom garazu samo za svoju dusu i prijatelje pa cu tako dolaske u Nemacku smanjiti samo na ono kad moram(po delove) . Inace ova garaza u Frankfurtu se zove Mainhatten motorcycles Frankfurt  east side.Inace svi motori koje imam su  Uzicu jer tu provodim najvise vremena.

Evo vratih se na kratko do stana pa da okacim malo zanimljivih fotografija sa izlozbe na kojoj je bilo stvarno fenomenalnih motora i jos fenomenalnih ideja a da o dodatnoj opremi i ne govorim. Svi svetski snabdevaci Custom Chroma su bili prisutni sa najnovijim proizvodima.

Evo za pocetak motor od mojih prijatelja iz MMC-a i moj sin Sava koji je na sajmu dobio desetine nalepnica za svoj bike:

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

E brale da kupis pod hitno jedan normalan aparat, gre'ota da ovakvu lepotinju gledamo na ovakvim slikama  ;)

Old school su ekstra posebno onaj "Z School" sedista su mu looooodilo  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja