Krce 242 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze Castom Chrom je izlozba i takmicenje u izradi customa Evropsko prvenstvo i odrzava se u Maincu sad u nedelju 29-tog.Na ovom prvenstvu ucestvuju moji prijatelji iz V-2 mainhatten motorcycles kod kojih ja imam mali cosak gde sastavljam svoje motore. Nisam ovih dana radio na mom projektu nista ali sam zato pomogao Wolfgangu i Haraldu da stignu da spreme svoje custome za izlozbu.Kad oni pomazu meni da ja pomognem malo njima. Za ovaj put su spremili dva radikalna bajka i jedan Old school chopper. Evo slika iz radionice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Moja mala skroma pomoc radim ono sto znam safim krupnije delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i bobber-a bas po mom ukusu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 27, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Moja mala skroma pomoc radim ono sto znam safim krupnije delove... Samo nemoj na kraju da ispadne kao onaj tvoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Moja mala skroma pomoc radim ono sto znam safim krupnije delove... Samo nemoj na kraju da ispadne kao onaj tvoj... Zmajcek...ne sviraj k... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Odakle su momci? Navijamo za vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bobber je stvarno lep... Nego odakle su ovi tvoji drugari, mislim odakle si ti (jes da ispod avatara pise Uzice bre ali mi nekako ne ide u glavu ono "pmazem ja njima pomazu oni meni"-jedino da su i oni iz Uzica ...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Bobber je stvarno lep... Nego odakle su ovi tvoji drugari, mislim odakle si ti (jes da ispod avatara pise Uzice bre ali mi nekako ne ide u glavu ono "pmazem ja njima pomazu oni meni"-jedino da su i oni iz Uzica ...)? Ovo su slike iz Frankfurta gde inace provodim oko 5 meseci uglavnom zimi ostalo vreme sam Uzicu i na motoru , meni je u sustini isto samo sto je zimi ovde ima sta da se radi pa nije tako dosadno.Inace u Uzicu tacnije na Drini sam poceo da gradim jednu veliku custom garazu samo za svoju dusu i prijatelje pa cu tako dolaske u Nemacku smanjiti samo na ono kad moram(po delove) . Inace ova garaza u Frankfurtu se zove Mainhatten motorcycles Frankfurt east side.Inace svi motori koje imam su Uzicu jer tu provodim najvise vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo vratih se na kratko do stana pa da okacim malo zanimljivih fotografija sa izlozbe na kojoj je bilo stvarno fenomenalnih motora i jos fenomenalnih ideja a da o dodatnoj opremi i ne govorim. Svi svetski snabdevaci Custom Chroma su bili prisutni sa najnovijim proizvodima. Evo za pocetak motor od mojih prijatelja iz MMC-a i moj sin Sava koji je na sajmu dobio desetine nalepnica za svoj bike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv rad na zadnjem tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan HD sportster ovo se odozgo preklopi preko tanka pa se sediste spoji i voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo za Konzula jedan trajk mozda dobije malo inspircije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ima rezerrvoar za gorivo i ulje u samom ramu vrlo zanimljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i HD uraden kao R i kao i jedan sweden style Indijan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan Triumph t120 i jedan rat bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Opet jedan free style Sportster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da viljuska od bicikle ne moze na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Old school rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo stare skole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan pogled odozgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan sin Sava the man ... hvala na paznji. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo za Konzula jedan trajk mozda dobije malo inspircije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan E brale da kupis pod hitno jedan normalan aparat, gre'ota da ovakvu lepotinju gledamo na ovakvim slikama Old school su ekstra posebno onaj "Z School" sedista su mu looooodilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...