Bishke 263 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi polovan auspuh za yamahu dt 80? deo sto ide iz cilindra,sa krivinama.... ili javite ako znate nekog ko radi te auspuhe hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 25, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Slavko sa Kumodraža 063/284-148...potraži na forumu, odlični su on i ćale mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ih i javio mi se valjda njegov sin......moze da se to uradi ali mi nije rekao cenu.....iako mu ja kazem kako izgleda auspuh,koliko krivina ima i sve,on nista......Samo gledam da me ne odere.....Jel imao neko iskustva sa njima??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...