Harry 179 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se dvoumim... :-[ zaleteo sam se na kineza 250cc... ali opet... ne znam... ubedjuju me ljudi, kao ja blesav, ma gde ces kineza i ostale price... ??? kaze drugar iz italije se dovlace motori za male pare... mozes mnogo da ustedis! a ja ga bledo gledam... :o kad bi uzimao polovno znao bi sta, ali kako, gde da gledam... gledao bi nesto oko 600cc, nesto za uzivanje, enduro ili touring, a da me ne izadje vise od 1500e sve... jesam malo odlepio ili sta? pomagajte!!! ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5944 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da možeš da prođeš za te pare...pitaj našeg kolegu TA69, on je kupio Transalpa iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma uzmi neki polovan i vozi se ko covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel znate kako da dodjem do nekog sajta ili gde vec da gledam??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan jel znate kako da dodjem do nekog sajta ili gde vec da gledam??? Ovaj je veoma dobar,ima bas dosta jeftinih motora www.subito.it Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.subito.it/aprilia-pegaso-650-pordenone-5129078.htm HMMM, moze misljenje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5944 Napisano Mart 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i godište i cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 25, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Imas i www.moto.it A i mene zanima kako ide to da ga dopremis u nase krajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovde cene i nekako mi se cine jeftine, hornet i bandit, ili mi se cini, kad se na to doda porez+carina+prevoz+i jos sto sta, ispadne kao ovde, valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti preporučim Nešu sa foruma, nick mu je balkanlover70 i krajnje je korektan, on će ti sve pojasniti... Moze i da ti nadje neko motorče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan [ ma uzmi neki polovan i vozi se ko covek Ko ono-Sipas i ne mislis! A sto se Italije tice-Znam coveka koji radi s automobilima iz Nemacke.Veli da su iz Italije pretezno srot.Al je "knjiga jeftinija" E sad sto se motora tice? Jel ima neko iskustava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovde cene i nekako mi se cine jeftine, hornet i bandit, ili mi se cini, kad se na to doda porez+carina+prevoz+i jos sto sta, ispadne kao ovde, valjda? Ispadne jeftinije 500 do 1000 evra nego ovde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti preporučim Nešu sa foruma, nick mu je balkanlover70 i krajnje je korektan, on će ti sve pojasniti... Moze i da ti nadje neko motorče... Moja preporuka isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaj jos jedan dobar sajt www.secondamano.it Sto se tice Aprilie sa slike, znaj da im se desava da zakace sliku od pre par godina kao sto se meni desilo. Moras da imas nekog u italiji ko bi ti pogledao motor i eventualno zavrisio celu transakcij. Inace Pegaso sam nalazio jako povoljno sa neispravnim alnaserom, izgleda da im je to boljka i da popravka kosta pakleno u italiji? Racunaj da ce te troskovi uvoza izaci jos oko 500-700€ za neki motor koji u italiji platis 1.000 ili malo vise evara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nacuo sam da se treba paziti juznih delova Italije-hoce da mute.!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako zelis da uvezes iz Italije gledaj samo oblasti Lombardija,Veneto i Emilia Romagna druge oblasti retko ko radi (Piemonte,Toskana),a za Rim,Campania itd nemoj ni da pomisljas jer je 70 % verovatnoce da je motor ukraden ili lazan oglas,ako vidis u oblastima koje sam naveo motori nisu bas toliko jeftiniji,ali opet moze da se nadje po nesto.Italijani su cigani i to veliki znaci uzimaj 50 % od onoga sto kazu,stariji motor od 10 godina sa servisnom knjizicom tesko ces da nadjes,pretezno ih prodaju pred veliki servis,sto se tice papirologije odjava je 70 evra,overa saobracajne(libreto) je oko 20 evra i dobar kupoprodajni ugovor ti je isto oko 20 evra znaci sve overeno da niko iz carine nemoze da te cima,prevoz ti je oko 250 evra.Ako te jos nesto interesuje pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi, stvarno ste mi pomogli... :D moracu da kopam jos neko vreme, za prevoz mi nije problem samo ne znam kako ide carina?!? nesto mi je klimavo sve to do 1500evra :-[, nekako ne mogu da se uklopim, a ako se budem razvlacio i cekao, ode sezona :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan U sustini ganjaj motor do 1000 evra,carina sa spedicijom ce te izaci minimum 250-300 evra plus odjava u Italiji plus prevoz malo jace od 1500 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.subito.it/aprilia-pegaso-650-pordenone-5129078.htm vec si verovatno video da sam bacio oko na pegaza ;D ;D... ali... nesto je mnoooooooogo jeftin :-\... ili ne? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mu mejl,naznaci mu da zelis da ga izvezes iz Italije,pa vidi od gledanja nemas nista pokusaj da kontaktiras kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan he, he... Google translator je keva!!! ;D poslao sam mu mail i sad cu da sacekam da vidim sta ce reci... mada nisam ga nista konkretno ni pitao kad bolje razmislim... :-[ :-[ *interesuje me motocikl, u kakvom je stanju? ja sam iz beograda i zelim da ga uvezem u srbiju... Da li je motor i dalje dostupan i koja je procedura za izvoz?* aaaaaaaa... al sam glup!! :-X :-X :-[ ??? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.subito.it/yamaha-super-tenere-750-messina-4820404.htm http://www.subito.it/aprilia-pegaso-650-ottime-condizioni-accessori-pisa-4768690.htm http://www.subito.it/pegaso-650-cremona-4555799.htm http://www.subito.it/yamaha-tdm-850-95-nuoro-4436595.htm koliko su ovo realne cifre??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilke 0 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan vec neko vreme dovozimo ljudima motore iz italije. Narucis sta hoces. GLedas oglase gledam i ja. kad naidje nesto dobro kontaktiramo se i sve mnogo brzo i lako zavrsimo. Samo trenutno smo nesto puni narudzbi. Moze da prodje neko vreme dok se ne nadje bas dobar motor kakav bas kupac trazi. Trenutno imam jednu Pegazo 650 1995 na stanju ovde u srbiji. mozes da pogledas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...