Jump to content

Moto Zajednica

kako uvesti motor iz italije

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: XTZ 750

Nesto se dvoumim...  :-[ zaleteo sam se na kineza 250cc... ali opet... ne znam... ubedjuju me ljudi, kao ja blesav, ma gde ces kineza i ostale price...  ???

kaze drugar iz italije se dovlace motori za male pare... mozes mnogo da ustedis! a ja ga bledo gledam...  :o kad bi uzimao polovno znao bi sta, ali kako, gde da gledam...

gledao bi nesto oko 600cc, nesto za uzivanje, enduro ili touring, a da me ne izadje vise od 1500e sve... jesam malo odlepio ili sta? pomagajte!!! ??? ??? ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12420 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Mislim da možeš da prođeš za te pare...pitaj našeg kolegu TA69, on je kupio Transalpa iz Italije.

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

jel znate kako da dodjem do nekog sajta ili gde vec da gledam???

Ovaj je veoma dobar,ima bas dosta jeftinih motora 

www.subito.it

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Gledam ovde cene i nekako mi se cine jeftine, hornet i bandit, ili mi se cini, kad se na to doda porez+carina+prevoz+i jos sto sta, ispadne kao ovde,

valjda?

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX10R

[

ma  uzmi neki polovan i vozi se ko covek

Ko ono-Sipas i ne mislis! :D

A sto se Italije tice-Znam coveka koji radi s automobilima iz Nemacke.Veli da su  iz Italije pretezno srot.Al je "knjiga jeftinija" E sad sto se motora tice? Jel ima neko iskustava?

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Gledam ovde cene i nekako mi se cine jeftine, hornet i bandit, ili mi se cini, kad se na to doda porez+carina+prevoz+i jos sto sta, ispadne kao ovde,

valjda?

Ispadne jeftinije 500 do 1000 evra nego ovde  :) .

• U prolazu, 4 postova

Ja mogu da ti preporučim Nešu sa foruma, nick mu je balkanlover70 i krajnje je korektan, on će ti sve pojasniti... Moze i da ti nadje neko motorče...

Moja preporuka isto  :)

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Imaj jos jedan dobar sajt  www.secondamano.it

Sto se tice Aprilie sa slike, znaj da im se desava da zakace sliku od pre par godina kao sto se meni desilo. Moras da imas nekog u italiji ko bi ti pogledao motor i eventualno zavrisio celu transakcij. Inace Pegaso sam nalazio jako povoljno sa neispravnim alnaserom, izgleda da im je to boljka i da popravka kosta pakleno u italiji? Racunaj  da ce te troskovi uvoza izaci jos oko 500-700€ za neki motor koji u italiji platis 1.000 ili malo vise evara.

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: kawa zx6r

Ako zelis da uvezes iz Italije gledaj samo oblasti Lombardija,Veneto i Emilia Romagna druge oblasti retko ko radi (Piemonte,Toskana),a za Rim,Campania itd nemoj ni da pomisljas jer je 70 % verovatnoce da je motor ukraden ili lazan oglas,ako vidis u oblastima koje sam naveo motori nisu bas toliko jeftiniji,ali opet moze da se nadje po nesto.Italijani su cigani i to veliki znaci uzimaj 50 % od onoga sto kazu,stariji motor od 10 godina sa servisnom knjizicom tesko ces da nadjes,pretezno ih prodaju pred veliki servis,sto se tice papirologije odjava je 70 evra,overa saobracajne(libreto) je oko 20 evra i dobar kupoprodajni ugovor ti je isto oko 20 evra znaci sve overeno da niko iz carine nemoze da te cima,prevoz ti je oko 250 evra.Ako te jos nesto interesuje pitaj.

Hvala vam ljudi, stvarno ste mi pomogli...  :D :D moracu da kopam jos neko vreme, za prevoz mi nije problem  8) samo ne znam kako ide carina?!? nesto mi je klimavo sve to do 1500evra :-[, nekako ne mogu da se uklopim, a ako se budem razvlacio i cekao, ode sezona  :'( :'(

U sustini ganjaj motor do 1000 evra,carina sa spedicijom ce te izaci minimum 250-300 evra plus odjava u Italiji plus prevoz malo jace od 1500 evra

Pusti mu mejl,naznaci mu da zelis da ga izvezes iz Italije,pa vidi od gledanja nemas nista pokusaj da kontaktiras kupca.

he, he... Google translator je keva!!! ;D poslao sam mu mail i sad cu da sacekam da vidim sta ce reci... mada nisam ga nista konkretno ni pitao kad bolje razmislim... :-[ :-[

*interesuje me motocikl, u kakvom je stanju? ja sam iz beograda i zelim da ga uvezem u srbiju... Da li je motor i dalje dostupan i koja je procedura za izvoz?*

aaaaaaaa... al sam glup!! :-X :-X :-[ ??? :'(

• U prolazu, 8 postova

vec neko vreme dovozimo ljudima motore iz italije. Narucis sta hoces. GLedas oglase gledam i ja. kad naidje nesto dobro kontaktiramo se i sve mnogo brzo i lako zavrsimo. Samo trenutno smo nesto puni narudzbi.  Moze da prodje neko vreme dok se ne nadje bas dobar motor  kakav bas kupac trazi.

Trenutno imam jednu Pegazo 650 1995 na stanju ovde u srbiji. mozes da pogledas.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja