mrxfon 1495 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, otisao mi je zupcanik frajlauf i sad sam uzeo komplet sva 3 zupcanika, i treba da ih zamenim. Ne razumem se toliko u motore da bi sam to menjao pa sam odlucio da oteram motor kod nekog majstora. Inace sam sa Karaburme pa bi mi trebao neki serviser u okolini (Karaburma , Mirijevo, Zvezdara) jer mi motor jos nije registrovan pa da me popravka ne kosta previse :-) Treba i da menjam zadnju gumu i nesto oko migavaca. Mozete li mi preporuciti nekog majstora? Kad terate motor na neku popravku, jel ostavljate koji dan kod majstora ili sacekate da odradi? Jel zna neko nesto o majstoru "Mare (Marko) sa Karaburme"? Za sad toliko :-) (malo li je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odesh lepo u temu SERVISI i imash lepo sve o servisima i majstorima na jednom mestu.. imash recimo na Karaburmi majstora Jocu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Oterao sam motor danas kod Mareta (kod skretanja u Visnjicku banju). Na prvi pogled mi deluje skroz ok lik. Treba da mi zameni te zupcanike i gumu i da pogleda oko migavaca sto ne rade, ma univerzalni majstor :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...