nikola rr 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam lepu yamahicu 2005g, 15000km, radi kao satic a trosi na kasikicu... Imam 2 kljuca, servisnu knjizicu kupljena u rodicu...gume nove... jedino je treba registrovati sad mi je istekla registracija pre 10 dana. Trazim za takvu 1200e i ni malo ispod i to je malo ali hocu nesto vece. Zamena samo xj600, gs500, er5... 064 1580 294 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce,da ga sto pre prodas....:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ovo je veoma povoljna cena... otici ce brzo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, da imam kintu kupio bih ga bez razmisljanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suhoj78 0 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvenac kupljen!!! Nikola se pokazao kao odlican prodavac... Dovezao mi motor danas... Motorce izgleda lepse nego na slikama... Ja odusevljen! Imam sliku nemam ton! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan e pa sa srecom kupovina....lepo da se druzite,i sigurno vozikate drumovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan neka ti je sa srecom, zelim ti puno sigurnih kilometara!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Super je motor i veoma si povoljno prosao,ja prodajem isti za 1700e. U zdravlju i veselju da se navozas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odeeeeee, moja yamahica.... da se dugo i sigurno vozis i da te sluzi dobro kao sto je i mene.... moze LOCK... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...