milance80 1 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj kafic na bazenu? Ko drzi taj kafic? da nije mozda PELE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano April 18, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj kafic na bazenu? Ko drzi taj kafic? da nije mozda PELE? Kaffe se zove DIVA i drzi ga Pero. Pele je drzao neki kaffe-club ispod terase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 19, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan krecem u cetvrtak ujutro,tako da sam predvecer tamo,850 km,pa doktore spremaj smjestaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Komsijska poseta je zagarantovana. Vidimo se u cetvrtak Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 19, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja potvrdjujem svoj dolazak, svoj rodjendan chekam kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za sada,u cetvrtak najavljuju suncano vreme sa temp oko 20 C.Do tada kisha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan krecem u cetvrtak ujutro,tako da sam predvecer tamo,850 km,pa doktore spremaj smjestaj ;D Spremljeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan kao za sad stvari stoje bice to multilateralni susret ljubitelja motocikla, piva i hard roka, a bogami i bluza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 21, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan kao za sad stvari stoje bice to multilateralni susret ljubitelja motocikla, piva i hard roka, a bogami i bluza. EXTRA! 8) 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih novi V-strom prosle godine i jos ga nisam registrovao. ;D Predjoh 1600km i dalje nista. ;D Ako zena ne pocne da prima platu bice: motor 2008 god. a prva registracija 2010 god ;D. Elem,za toliko sam hrabar da dodjem do KV bajkom.A ionako do sada,kada su me panduri zaustavljali ja sam davao gas.ccccc...Podivljali inspektor. ;D Vidimo se.Doktore,zvacu te da mi pomognes gde vam je taj kafic.U koliko bese sati pocinje svirka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih novi V-strom prosle godine i jos ga nisam registrovao. ;D Predjoh 1600km i dalje nista. ;D Ako zena ne pocne da prima platu bice: motor 2008 god. a prva registracija 2010 god ;D. Elem,za toliko sam hrabar da dodjem do KV bajkom.A ionako do sada,kada su me panduri zaustavljali ja sam davao gas.ccccc...Podivljali inspektor. ;D Vidimo se.Doktore,zvacu te da mi pomognes gde vam je taj kafic.U koliko bese sati pocinje svirka? Svirka pocinje u 20,oo casova. Tri Benda. Kafic je na keju, iz pravca V.Banje sa mosta skrenes pored glavno ulaza na pijacu ispod most, pa skrenes levo, vozis pravo jedno 500 metara i kada naidjes na lezeceg policajca skrenes opet levo na parking ispred kaffe DIVA - gradska terasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stizem oko 19 i 30.Vidimo se tamo.Pocice i neki moji ludaci iz Banje. Jedino sto sam samo ja matorac(36 god) i samo ja slusam hard&heavy music. ;D Ovi su mi malo turci Zalosno,ali potrudicu se da ih malko kultivishem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano April 22, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo da osvezim poziv za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog zvuka, caffe Diva Kraljevo, gradska terasa, 20h... Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 22, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve je spremno,pokret je u 06:00,izgleda da krecem po kisi ako ne lazu jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I ja krecem...samo 250km...ma valjda nece biti kishe...javila mi ona voditeljka sa RTS1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan sve je spremno,pokret je u 06:00,izgleda da krecem po kisi ako ne lazu jbg... U cetvrtak i Petak u Srbiji suncano.Ako ides primorskom stranom-Split- uhvatices kishu.Ako ides preko rep.Srpske nemas brige.Bice oblacno ali nema kise.Kada udjes u Srbiju bice suncano.Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I ja najverovatnije krecem bajkom, ne mogu vishe kolima da se lomatam.... Osim ako ne bude kisha onda cu kolima JBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije, eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Pochinjem da odbrojavam 240km od ovog trenutka...srecan mi put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano April 23, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prolepsalo se i vreme, kao poruceno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se vecheras ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipi, nazalost, ja ovog vikenda ne mogu da mrdnem nikud, nadam se da se ncete ljutiti sto cu i vde pozvati ljude koju su eventualno raspolzeni da u nedelju naprave jednu duzu turu do nas. ukratko ovo je to st omi organizujemo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...