oblak 350 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem custom bajk, za one koji nisu upoznati sa motorom, potpuno je nov, 150cc, registrovan. Prodaje se zbog novog projekta koji sam krenuo da realizujem a zbog manjka garaznog prostora predhodni treba da nadje novog vlasnika. Bajk je izuzetno kvalitetno izradjen a kompletan istorijat izrade mozete pogledati na www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30825.0 Tel- 065/47 44 007 ili PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka je sa srećom prodaja i da što pre vidimo taj novi projekat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Steta Oblake.... :-\ Al ajd' nek je srecna prodaja i novi projekat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi odavde pokupio auspuh ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Šteta! Mada, neka nađe nekoga ko će imati ljubavi prema njemu bar onoliko koliko si ti uložio kada si ga radio. Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Šteta! Mada, neka nađe nekoga ko će imati ljubavi prema njemu bar onoliko koliko si ti uložio kada si ga radio. Srećna prodaja! Pravu si rec rekao :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne poverujes, danas sam citao tvoju temu kako si napravio taj bike. I odem do vulkanizera da napumpam prednju i kad ono na pumpi taj motor. Ne znam da li si me video, bas kad ste izlazili sa pumpe na Smederevskom putu ja sam ulazio, crna yamaha fzr600. Motor mnogo lepse izgleda uzivo. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Cena samo 1000 evrica :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan kako ti se isplati da ga prodajes ovako jeftino Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati se u zivotu mnogo toga :-[. Ovo je bas lep bajk za grad i lokalnu voznju.Koju brzinu moze da postigne? Potrosnja? Ispravan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati se u zivotu mnogo toga :-[. Ovo je bas lep bajk za grad i lokalnu voznju.Koju brzinu moze da postigne? Potrosnja? Ispravan? Besprekorno ispravan do sijalice.....agregat je perfektan........troshi kao i svi 150cc (4 takta) oko 2-2,5 l na 100km.....Lagan je i sto kazes perfektan za grad, ide lepo 80 km/h a moze da povuche do 100km/h s obzirom da je jednosed...Ne prodajem ja to zbog para, para je nikakva i ispod svih troshkova kostanja al necu da ga poklonim da bi ga sledeci vlasnik bolje cuvao :) :), slicno kao kad prodajes stence xexexee.... za manje se moze uzeti samo kineski skuter...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan A koji ga agregat pokrece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam video na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30825.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam video na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30825.0 tako je, tu imashsve od pocetka ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Moram da javno iskazem svoje zadovoljstvo jer je moj motor otishao na poklon pravim ljudima, iskrenim ljubiteljima u Sombor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan poklonio si tormo? za dz? svaka ti cast!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam iz sombora hocu i ja jedan bajk...al ajd sacekacu da zavrsis novi projekat pa ti se javljam ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam iz sombora hocu i ja jedan bajk...al ajd sacekacu da zavrsis novi projekat pa ti se javljam ;D :) :) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan bice drugari nova makina sa agregatom od cx500, al ovog puta sve ide unikatno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...