misko_kolo 1297 Napisano Maj 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, a ja 29-og odoh na službeni put i vraćam se tek 2-og juna. Izedite neki prečnjak i za mene! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, a ja 29-og odoh na službeni put i vraćam se tek 2-og juna. Izedite neki prečnjak i za mene! ;D Miško ja se lično žrtvujem za tebe, da ovima iz +40 ne stane srčka od toliko jagnjića i prsića :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore, onoliko! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 21, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, a ja 29-og odoh na službeni put i vraćam se tek 2-og juna. Izedite neki prečnjak i za mene! ;D 5 i 6 juna je pasuljijada u Temerinu Taman se lepo odmoris od puta http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=380553140 http://sr.wikipedia.org/wiki/Temerinska_Pasuljijada A mozda bi smo mogli i prijaviti bjb takmicarsku ekipu,pa da skuvamo jedan bajkerski pasulj. Mozda osvojimo i prvo mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 21, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Joška, al' ti ja u ovo doba imam najviše posla! 6-og imam koncerte (dva) u Beogradu a 5-og, naravno , radim na pripremi istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, otvorio sam novu temu za prijavljivanje za Jagnjijadu 2009, Molim sve zainteresovane da se prijave na spisak. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35997.20;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, a ja 29-og odoh na službeni put i vraćam se tek 2-og juna. Izedite neki prečnjak i za mene! ;D 5 i 6 juna je pasuljijada u Temerinu Taman se lepo odmoris od puta http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=380553140 http://sr.wikipedia.org/wiki/Temerinska_Pasuljijada A mozda bi smo mogli i prijaviti bjb takmicarsku ekipu,pa da skuvamo jedan bajkerski pasulj. Mozda osvojimo i prvo mesto Ove gurmanske manifestacije ne mogu više da se podnesu.Ni vremenski ni finansijski...Ni stomačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 21, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavio u Gremlinovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Program Jagnjijade 2009 28.05.2009(cetvrtak) U 20h Secano otvaranje jagnjijade U 20:15 Vatromet pracen plotunom iz tresnjevog topa U 20:45 Muzicki program 29.05.2009(petak) U 10h Otvaranje izlozbe poljomehanizacije U 11h Pocetak takmicenja u spremanju jela od jagnjetine U 12h Decija olimpijada starih igara U 15h Takmicenje za izbor prve pastirske frule Srbije U 17h Takmiceje pevaca amatera U 20:30h Otvaranje izlozbe slika,naivne umetnosti(posle takmicenja muzika do zore) 30.05.2009(subota) U 10h Izlozba ovaca U 10:30 Predavanje iz oblasti ovcarstva U 11h Takmicenje u pecenju jagnjadi na raznju U 20h Izbor za mis jagnjijade(mis pastirica) Muzika do zore 31.05.2009(nedelja) U 9h Revija pasa svih rasa U 10h Zlatni kotlic U 15h Kulturno umtnicki program 01.06.2009 Zatvaranje manifestacije u ranim jutarnjim satima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko bio prosle godine, na jagnjijadi. Zanima me kako se krecu cene i tako to? Da bi imali neku orijentaciju oko potrebnog novca za poneti (da nebi ostali kratki ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Maj 26, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ...mozete staviti na spisak.... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko bio prosle godine, na jagnjijadi. Zanima me kako se krecu cene i tako to? Da bi imali neku orijentaciju oko potrebnog novca za poneti (da nebi ostali kratki ) Sto vise, to bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 26, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ću uspeti da ocarinim i registrujem motor do subote ali ako da onda me stavite na spisak... Jedino me ovo brine malo http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 26, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ću uspeti da ocarinim i registrujem motor do subote ali ako da onda me stavite na spisak... Jedino me ovo brine malo http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Ako je ignorišemo onda verovatno neće ni padati :D p.s. a ti jel si nindža ili ....kakva kiša, kakvi bakrači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis da ce pasti samo jedna kap. Tako je lepo i jasno nacrtano. Nece valjda da pogodi bas tebe, a i sta je jedna kap kise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat: "nema loseg vremena, samo ima lose opreme,.." krak citata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 26, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i rekao sam samo da me brine ;D Ne volim da jedem blatnjav ali pošto budući TDM ima 3 kofera, oprema je spremna, poneću pored garderobe i vojni komplet za ručavanje, da jedem sa svojim viljuškama i noževima... Nadam se da ću uspeti da ga registrujem do tad... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan prognoze su netacne vec pola godine.....tako dato vise i ne gledam.A kise u ovom periodu su lokalne..Tako da nije frka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u Jagnjilu,ponovo pogledao teren i sve ostalo, slikao i prenosim vam utiske.Domacini su se zaista potrudili,sredili lokaciju tako da ce i najjaci kriticari ostati bez argumenata. Idemo,prijavljujte se ,organizatori treba da znaju priblizan broj bajkera zbog spremanja klope za nas. U onom starom vajatu ispred koga je ozidana cesma bice smestene vitirine sa pivom i sokovima samo za nas i organizatore po cenama koje su znatno ispod onih pod satorom ! U onim belim vrecama pored vajata su drva koja sluze za lozenje kotlica u takmicenju za najbolji gulas. Hladovina je predvidjena za nas,bice postavljeni stolovi i stolice ,tu ce biti i nas rucak! PRIJAVLJUJTE SE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce biti super, jedva cekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se i ekipa iz Cacka neznoam tacan broj MC Mancula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xrunnerx 1 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu stici na zborno mesto kod banjice, jer mi je nesto iskrslo, ali se vidimo tamo negde oko trice. ostav'te mi malo tok gulasa da probam heheeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 29, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan takođe, nije mi ocarinjen motor još... doći ću kolima verovatno... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim nema izmena! E pa lepo polako po gasu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan AUUU svi su na stolovima i pevaju Cecine pesme sutra ce sve da ih boli glava atek kada vidite slikeee ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...