KTM+A 543 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me dali je neko jos poslao slike na ktm-ov nagradni konkurs , i sta mislite o njemu . vise ovde http://pimpmy.ktm.com/ , ja sam prekjuce pustio slike i tek su se juce pojavile inace zadnje postavljene se pojavljuju na pocetku to jest prvim stranama galerije pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta si ti tvog pimpao? Daj slike da vidimo custom work Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3060 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Evo mu slike u avataru, pimpnuo mu je bjb nalepnicu na masku fara ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mu slike u avataru, pimpnuo mu je bjb nalepnicu na masku fara ;D za dan sta hoces sad mu radim protektore hladnjaka i motora . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3060 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je, nemoj da preterujes Ja sam krenuo da lepim, oblepljujem i prelepljujem motor pa ako imas neku crnu bjb nalepnicu viska, rado cu je otkupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam sve sam potrosio zar nema u auto skoli vir . imam crven set u rezervi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...