Jump to content

Moto Zajednica

15.03.2009. - voznja do Palica - godisnjica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

Meni je samo zao sto se voznja preklapa sa moto-berzom. Mislim da bi bilo vise zainteresovanih da se ta voznja planirala bilo koji drugi dan, jer moto-berza je jednom mesecno... :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Meni je samo zao sto se voznja preklapa sa moto-berzom. Mislim da bi bilo vise zainteresovanih da se ta voznja planirala bilo koji drugi dan, jer moto-berza je jednom mesecno... :-\

jbg... ova voznja ima karakter obelezavanja jednog lepog dogadjaja za nas 10-ak zato je i organizovana za taj dan...

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

Meni je samo zao sto vam se necu moci pridruziti, a sada svi imaju neke svoje razloge...

Iskreno se nadam za koju nedelju da cemo imati opet prilike da napravimo neko  slicno druzenje!

Meni je samo zao sto vam se necu moci pridruziti, a sada svi imaju neke svoje razloge...

Iskreno se nadam za koju nedelju da cemo imati opet prilike da napravimo neko  slicno druzenje!

ne brini... mi smo uvek u nekoj voznji... negde... samo prati forum ;), pogotovo pred vikende

Neki mi kazu da dosta prijavljenih misli da je voznja u subotu...

VOZNJA JE U NEDELJU 15.03. !

• U prolazu, 18 postova

jbg... ova voznja ima karakter obelezavanja jednog lepog dogadjaja za nas 10-ak zato je i organizovana za taj dan...

A sta je to bilo prosle godine, a?

A sta je to bilo prosle godine, a?

procitaj prvi post u temi

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Agde ste to bili, mislim krajnja destinacija?

Nemo se ljutis!

Da ne trazis "....Odatle bismo isli ili istom rutom kao i prosle godine, preko Idjosa i B. Topole za Suboticu i Palic, ili ako nas vreme bas posluzi, preko Vrbasa i Kule za Sombor pa tek onda za Palic."""

Agde ste to bili, mislim krajnja destinacija?

Nemo se ljutis!

ma ne ljutim se , nego sam tamo opisao pa reko da ne pisem sve ponovo

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Kako za sada stoje stvari, iz Beograda dolaze Dve Afrike i jedan Beverly. Krecemo u 8, i Boze zdravlje, bicemo u Novom sadu pre 9. Ako mesto polaska bude Rodicev parking, neka tako i ostane. Berza ce biti i sledeceg meseca, jos vise posecenija. Drugarski pozdrav...

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: dl 1000

taj restoran o kome se govori je "mala gostiona" ako se dobro secam, bio sam tamo pre dve godine u toj varijanti- svedski sto za otrpilike 1000din,i mogu vam reci da vredi svaki dinar ,klopa je odlicna i raznovrsna a mislim da uz nju idu i neki sokovi i domace vino.Na samom jezeru,ispred ogromna basta pa je preterano leti.A pre par meseci sam prolazio pravcem Sombor-Subotica, prelep put , greh ga je propustiti ako vreme posluzi.Jbg, ja se raspisao ;D

Ko hoce da nam se pridruzi,a dolazi sa Beogradske strane,  mi se nalazimo na autobuskoj stanici kod Sava Centra u 8.00. (to je ona stanica u smeru ka Novom Beogradu posle mosta). Pa odatle zajedno.  Vidimo se drugari!!

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Stromcina

JEEEEE! Jednom i ja da nekrecem prvi, u P... M...inu!

Malopre smo dosli sa voznje i recu samo ovo: Sunce je ZUBATO i grize se ko ludo! DEBELE GACE!

A ti Davore(quasaare) nazovi restoran i rezervisi VELIKI sto! Znas da je reko lik da tesko ima mesta bez rezervacije, pogotovo za ovaj broj ljudi. A nebi bilo lepo pustiti ih gladne na put, pogotovo ove iz sto krecu oko 8 (znam kako je kad se rano krece :-\)

Za ostalo...sretan put i vidimo se sutra

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Ko hoce da nam se pridruzi,a dolazi sa Beogradske strane,  mi se nalazimo na autobuskoj stanici kod Sava Centra u 8.00. (to je ona stanica u smeru ka Novom Beogradu posle mosta). Pa odatle zajedno.  Vidimo se drugari!!

Racunajte na mene i kolegu Rusica U 8 na stanici! AKo bude nekih promena kuckamo se ovde ;)

• MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova
  • Motocikl: Kawasaki J300 ABS

I ja sam spreman za polazak, samo mi se čini da ste prerano tempirali polazak. Kao prvo, jutarnja temperatura će biti oko 3-4 0C (što nije baš prijatno) ali će se najverovatnije brzo podići na 9-10 0C, a to je već prihvatljivo i za dužu vožnju. Osim toga, ako sa stanice kod Sava centra krenemo tačno u 9h, kod Rodića u N.Sad možemo stići pre 10h a na Palić najkasnije do podne. Znači da ćemo imati dovoljno vremena za šetnju, ručak i druženje a sve će nam to više prijati ako izbegnemo smrzavanje u polasku.

Ekipa iz NS kaze da se krece u voznju u 9.30, pa sam se prema tome i upravljao. Drugo, Deda Mraz je bio na -4 pa smo svi preziveli i lepo se proveli. Ako krenemo u 9.00, moramo da brze vozimo da bi bili pre 10.00 u N. Sadu, ovako, stizemo ranije, upoznamo se sa drugarima, protegnemo noge i palimo. Ja cu tamo biti i pre 8, jer cu se od nervoze probuditi u 5. Vidimo se ujutru!!!

• MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova
  • Motocikl: Kawasaki J300 ABS

Znam da je za Novu godinu bilo i hladnije (učestvovao sam oba puta), ali smo tada na sebi imali kostime.  ;) U svakom slučaju, potrudiću se da dođem na vreme, a ako me nema do 8,15h - nastavite po planu, gledaću da vas stignem.

Evo konacne najave:

1. Prognoza kaze malo oblacno , temperatura do 12 stepeni

2. Rezervisan restoran za dvadesetak osoba za 12:30... ako nas bude vise, snacicemo se vec... jedino sto necemo moci dobiti jedan veliki sto. Sad mozda budemo mogli nesto spajati, a mozda ne, ali sta sad...

3. Okupljanje u Novom Sadu ce poceti od 9:00 pa do 9:30 na parkingu Mega marketa Rodic (uz autoput kod nove petlje koja je u izgradnji)

4. Polazak oko 9:30 - 10:00... ukoliko neko bude malo kasnio... Ako neko bude skontao da ce zakasniti neka zove na 064/8210-619

5. Ide se preko Temerina, gde kupimo deo ekipe ispred katolicke crkve preko puta policijske stanice

6. U Vrbasu smo oko 10:30 (ili malo jace)... BATO javi mi gde se nalazimo i vidi sa ekipom iz BDP i Kule gde ce nas oni cekati

7. Ukoliko budemo kratki sa vremenom (da ne bismo zakasnili na rezervisan restoran) icicemo kracim putem preko Backe Topole, a ukoliko vidimo da imamo dovoljno vremena i ukoliko ekipa bude raspolozena, mozemo preko Sombora

Sta jos reci... radujem se sto cu vas videti, a neke upoznati... obucite se dobro (lako je nesto skinuti ako bude visak)... i vidimo se ujutro

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000

Vidim bice to mali moto skup na Palicu. Nadam se da su se ovi iz "male gostione" dobro pripremili! Da nisam iz Subotice isao bih i ja sa vama ovako mozda se sretnemo na Palicu.

Vidim bice to mali moto skup na Palicu. Nadam se da su se ovi iz "male gostione" dobro pripremili! Da nisam iz Subotice isao bih i ja sa vama ovako mozda se sretnemo na Palicu.

Zasto mozda?

Dodji do restorana da se upoznamo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja