Peki 1215 Napisano Octobar 3, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šabanèina sa meèkom 190D na okretnici tramvaja u Bulevar/Ustanièka bez žmigavca seèe iz krajnje desne u levu traku.... :shock: i na moje pitanje šta radiš to èoveèe, lakonski odgovara:Šta se nerviraš nisi me ni udario, ajde vozi dalje. I šta da radiš. Da mu zapišeš broj i podneseš privatnu (ako je to uopšte moguæe) kriviènu prijavu za ugrožavanje bezbednosti i da doðeš na sud za jedno 3-4 godine (možda) ili da mu naneseš raznorazne telesne povrede i na kraju odeš ti u tvorza Ponekad mi doðe da oteram sve u majèinu i da za prevoz koristim jedino teleportovanje :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 3, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad mi doðe da oteram sve u majèinu i da za prevoz koristim jedino teleportovanje ma jok, to je davno prevazidjeno Šta se nerviraš nisi me ni udario ovo je MNOGO JAKA fora teraj dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...