kara kokaleros 3 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti jebenu Banja Luku!!!!!! Naj gluplji grad koji postoji! Evo ima vec 7 dana da trazim majstora za motor ali jebeno ne mogu da nadjem ni jednog... ustvari nasao sam jednog sto mi je prosli put sjebao RS 125! Ako ima neko iz Banja Luke na ovom forumu i zna nekog normalnog majstora nek mi javi!!!!! unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 9, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti jebenu Banja Luku!!!!!! Naj gluplji grad koji postoji! Evo ima vec 7 dana da trazim majstora za motor ali jebeno ne mogu da nadjem ni jednog... ustvari nasao sam jednog sto mi je prosli put sjebao RS 125! Ako ima neko iz Banja Luke na ovom forumu i zna nekog normalnog majstora nek mi javi!!!!! unaprijed hvala Ima iz Banjaluke al ne zna dobrog majstora :). Kolega mi spominje nekog majstora po imenu 'krusko'. Nisam imao kontakta sa njim, ali ako hoces, mogu ti nabaviti broj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde druze ziv bio.... al samo vidi jel valja ista jer ako mi i ovaj sjebe moto pucat cu mu u glavu momentalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan neznam dal ce ti pomoci al probaj. Firma je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jebo me prst,ode pola por. Al evo ponovo. Firma se zove IRFAN MOTO al je u Sarajevu. dolaze po dogovoru. Cesljaju celu Bosnu uzduz i popreko. Neznam koliko cu ti pomoci al probaj zovi. Evo TEL;062 850 0 636 9938761347674 decko se zove Irfan. S R E C N O ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala stari, zvat cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Krusko? Da nije to onaj iz Nadrealista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinezjama 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: St.Pazova Prijavi odgovor kao problematičan NEMA NA CEMU BAJKER SMO. DRAGO MI JE AKO MOGU DA POMOGNEM, POZZZZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno cuo za Zlaju radio je Kawasaki,Probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Mart 11, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za kasnjenje sa odgovorom, nikako da dodjem do broja. +387 65 519-085 . Krusko. Dosta ljudi kod njega odrzava motore, nadam se da ce ti biti od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan OK. zvat cu ga .. i ja sam nasao od nekih majsotora al nece da rade sa cvajama pa onda.... zvat cu Kruska Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 11, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi kontaktirao Juru i Gaju? Imas i Djuku u Prnjavoru,Kawaski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Gaju, on mi rekao da zovem Dragana Vukomana... al njemu iskljucen broj... i kucni i mobilni.. pa cu ici do njega kuci, jer Gaja ne radi sa 2T... ajd javim ti do kraja sedmice sta je bilo.. i jesam uspio naci majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...