sokomm 2 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan registracija pred istekom nova cena 2300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ux, ovo mi se jako svidja! Ako ti ne ode za mesec dana, moj je Imam Liberty 125.. mada si napisao da bi veci skuter.. Interesuje me sta bi trebalo da se sredjuje? Ako treba nesto? Planiram jedan veci put u avgustu pa mi je bitno da je motor spreman da predje oko 5000km. ps. koji kofer ide? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...