Misa 2 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan ... i bez devojaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bio danas sa zenom da i ona vidi nesto sto je neinteresuje ??? . sa opremom sam dobar tako da me nista nije interesovalo posebno a i cene mi nepasuju i ono sto sam gledao . lepa prilika da se vide motori svi skoro na jednom mestu mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bio danas sa zenom da i ona vidi nesto sto je neinteresuje ??? . sa opremom sam dobar tako da me nista nije interesovalo posebno a i cene mi nepasuju i ono sto sam gledao . lepa prilika da se vide motori svi skoro na jednom mestu mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora . Izvini brate je`l ti zivis sa poreznikom. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bio danas sa zenom da i ona vidi nesto sto je neinteresuje ??? . sa opremom sam dobar tako da me nista nije interesovalo posebno a i cene mi nepasuju i ono sto sam gledao . lepa prilika da se vide motori svi skoro na jednom mestu mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora . Izvini brate je`l ti zivis sa poreznikom. ;D ;D ;D ma jok samo bi kukala godinu dana da zna koliko kosta , ona bi za te pare .................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora . Hahahahhahahaha, a jesi lik, svaka ti cast. Jajhahahahahah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Kako je unutra, mislim temperatura, da znam sta da navucem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan toplo a tek ako odes u wc greju ko manijaci nemoze covek ni da s... od vrucine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit. :) Da.Fensi je.Za zenski rod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Kako je unutra, mislim temperatura, da znam sta da navucem ? Ma navuci sta stignes ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih ljudi na sajmu ... Spave ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jovan, Luka, Marko i Mateja ups Igor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sutra stize jos jedna ekipa iz sapca....vidimo se oko 14h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Angel, Lidija i Mich ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Daki ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan I da se podsetimo kako je sve pocelo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Gosti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o Slikao je Mrlja... Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stefan nikako nije mogao da se odluci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E Lazare da ga ti ne slika, pomislio bih da sam umislio da je bio tamo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 14, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E Lazare da ga ti ne slika, pomislio bih da sam umislio da je bio tamo ;D ;D ;D ;D On je u stvari jedna iluzija, nestvaran je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan MIIIIKKOOOOO vidi ko te pozdravljaaa ; ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...