Jump to content

Moto Zajednica

4. Moto Passion 11-15.3.2009

Recommended Posts

• Drug član, 1359 postova

ja bio danas sa zenom da i ona vidi nesto sto je neinteresuje  ??? . sa opremom sam dobar tako da me nista nije interesovalo posebno a i cene mi nepasuju i ono sto sam gledao . lepa prilika da se vide motori svi skoro na jednom mestu mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor  :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor  :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

ja bio danas sa zenom da i ona vidi nesto sto je neinteresuje  ??? . sa opremom sam dobar tako da me nista nije interesovalo posebno a i cene mi nepasuju i ono sto sam gledao . lepa prilika da se vide motori svi skoro na jednom mestu mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor  :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor  :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora .

Izvini brate je`l ti zivis sa poreznikom. ;D ;D ;D

• Drug član, 1359 postova

Izvini brate je`l ti zivis sa poreznikom. ;D ;D ;D

ma jok samo bi kukala godinu dana da zna koliko kosta , ona bi za te pare ..................

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista
mada nisam smeo da pridjem ktm standu da zena nevidi neku cenu pa da pomisli da sam dao vise od 2500 evra za motor  :o , jbg toliko sam prijavio da kosta . a i izvadila me neka jamaha od 50 ccm koja je kostala malo vise od 3 hiljade a licila je na moj motor  :o . sve u semu nisam se nadao necemu specijalnom mada su mogli malo trgovci da spuste cene i opreme i motora .

Hahahahhahahaha, a jesi lik, svaka ti cast. Jajhahahahahah.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ne mogu da verujem da niko nije slikao najlepsi motor na sajmu :o :o :o

Slikao je Mrlja...

Ako je to najlepsi ja sam Pera Detilc ;D ;D ;D ;D

Dok neko ne postavi sliku sa sajma evo je jedna sa neta

ktm990adventurer217.jpg

;)

post-60-12879024345715_thumb.jpg

post-60-12879024347798_thumb.jpg

post-60-12879024348186_thumb.jpg

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

E Lazare da ga ti ne slika, pomislio bih da sam umislio da je bio tamo ;D ;D ;D ;D

On je u stvari jedna iluzija, nestvaran je 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja