Dexterr 1973 Napisano Jul 16, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi prevede na Srpski ovo. Mogu da prodjem na crveno jednom pa da cekam 10 min za ponovo? Kao na Rapidshare. A pandur stoji sa stopericom i meri. Stoperica ili kamera itd itd... A ako prodjes sa vecim razmakom onda nije nasilnicka voznja, vec samo 2 odvojene prijave za prolazak kroz crveno svetlo, ako ti je bas trebao prevod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1) kada voza dva ili više puta prođe svetlosni saobraćajni znak kada mu je tim znakom zabranjen prolaz, ako između dva uzastopna prolaska nije prošlo više od 10 minuta, Da li moze neko da mi prevede na Srpski ovo. Mogu da prodjem na crveno jednom pa da cekam 10 min za ponovo? Kao na Rapidshare. A pandur stoji sa stopericom i meri. Buy Premium pa ne moras da cekas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan LJudi imam resenje i pribenjujem ga vec 2 godine. Uposte ne placam kazne ,lepo stanem kad napravim nesto,pandur mi napise kaznu ja je uzmem ,hvala lepo dovidjenja i to je to nikad je ne platim,stize mi na adresu,al se pravim lud ne odazivam se pozivima i tako vec 2 god.Pa kad je zemlja takva da nikog nema u sistemu,nek me nadju i naplate ako mogu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, .... Zakon je kristalno jasan - preticanje kolone preko pune linije je nasilnička vožnja, bez obzira šta neki tamo Rebić kaže o tome. Još ako se to preticanje radi u tunelu (npr. Terazijskom), biće super ako za to ne bude odmah išla robija... Rebic je odgovorio na pitanje da li ce se PROVLACENJE, odnosno stajanje ispred prvog vozila tretirati kao nasilnicka voznja jer smo upravo taj clan dobro pripremali noc pre emisije, koncentrisuci se na nekoliko kljucnih tacaka za motocikliste iz tog Zakona. Preticanje kolone nije dovodjeno u pitanje ni sa nase strane,nije nam bila zona interesovanja jer tu jesmo nacisto, ali ne treba brkati te stvari. Pitanje koje je Pablo postavio je dobilo brz i nedvosmislen odgovor - smatrace se prekrsajem a ne nasilnickom voznjom. Naravno, lagano se pripremamo i na to, posebno na temu odrzavanja ravnoteze po kolotrazima i slicno, i to najpre zbog algorittamskih proracuna elektronskih kamera za nadzor saobracaja koje ce detektovati i provlacenje iznedju vozila, odnosno prebacivanje iz trake u traku. Ima tu dosta problematike sa solidnim sansama za uspeh jer tesko da ce se naci bas puno onih koji su voljni da stoje u kolonama dok im se kisa sprema iznad glava, dok im kuva mozak ispod kacige a automobili stoje, ili jedva cekaju da se poguse u raznoraznim terazijskim tunelima, tako da je problem uocen i nekakva taktika se sprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Kad odem kod sudije, pozvacu se na Pabla i Rebica. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...