aky 254 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan jos i sunce da zasija!!! :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dodjemo i RS i ja... Sto mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce da nas obasja,sunce li mu zarko,kad idem ujutru za bg,slikacu mesto gde treba da se skrene,i blizu okolinu,i nece biti zabune garant,za sad nam preostaje samo da sedimo za kompjuterima i da pratimo prognozu,i da se nadamo da ce da se prolepsa vreme,ova zima se odomacila posteno,vreme je da je ispratimo i pustimo prolece da nas greje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce da nas obasja,sunce li mu zarko,kad idem ujutru za bg,slikacu mesto gde treba da se skrene,i blizu okolinu,i nece biti zabune garant,za sad nam preostaje samo da sedimo za kompjuterima i da pratimo prognozu,i da se nadamo da ce da se prolepsa vreme,ova zima se odomacila posteno,vreme je da je ispratimo i pustimo prolece da nas greje Nesto vreme ne obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to dobro! Prognoze su razlicite, ali za sada bez kise, sto je najvaznije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prijavio i na Google Erth. Tu mozemo posle da kacimo i ostale slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan De ste bando mangupska, kako se termin blizi tako tema raste..... Mi dolazimo obavezno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Plan mi je bio da i ja idem iako sam Japanac,ali kćerka 29 og ima rođendan pa ne mogu,obaveza je obaveza. Ali biće još prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Gde stE Shaolini,PUSKA VAS UBLA! Evo stigao sam iz suncem okupanog zapada,pa da se javim. Znaci,nedelja,29 mart pocetak oko 11 sati,pa ko kad stigne.Noveski vam je napisao nase brojeve telefona,ali da ponovim 060 627 0560 Ivan, 060 627 3590 Srdjan, Mi cemo vas cekati na ulazu u mesto,zato ne bi bilo lose da kad se priblizavate Glogonju stanete i nazovete nas da vas mi docekamo,da ne bi lutali. Svako je dobrodosao,nebitno ko sta vozi,a sto se tice vremena,ostaje da se nadamo da ce ipak posluziti. Corba je 120 din,pivo 60 din,rakija 30din,kafa 30 din a rostilj cemo sami ispeci pa ko hoce moze da ponese po nesto od mesa,a videcemo ako budemo hteli ici cemo da kupimo . Voleo bih da dodjete u sto vecem broju,da se upoznamo,razmenimo iskustva. Kako god da ispadne,ipak je ovo prvi skup Kineza u Srbiji .Nadamo se da ce preci u tradiciju ovakva okupljanja u Glogonju,trudicemo se da vam bude prijatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas trojica bi da podjemo od hotela Jugoslavija, zanima nas kada je polazak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem. 99% dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a sta je sa sokom!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! pa vidim da se pravi neki spisak, racunaj i na nas trojicu tu smo u 10H. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! pa vidim da se pravi neki spisak, racunaj i na nas trojicu tu smo u 10H. ok. ne treba nam spisak, ko god dodje, dobro dosao, a sto nas je vise to je bolje!!!! Bilo bi dobro da se skupimo oko 9;45, da bi mogli da krenemo do 10, ali ako neko kasni neka javi da ga cekamo. moj telefon 064 0855 222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan pa posto ce to biti okupljanje na samo jedan dan,bez mogucnosti da se treznimo,bilo bi najpametnije da se samo sokovi i koriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 22, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim sator!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! pa vidim da se pravi neki spisak, racunaj i na nas trojicu tu smo u 10H. ok. ne treba nam spisak, ko god dodje, dobro dosao, a sto nas je vise to je bolje!!!! Bilo bi dobro da se skupimo oko 9;45, da bi mogli da krenemo do 10, ali ako neko kasni neka javi da ga cekamo. moj telefon 064 0855 222 a moj je 063/280-063 i idemo nas trojica, ako jednog pusti zena a za nas dvojicu garantujem ako je vreme ok. i da ne zaboravim jedan ide skuterom od 50c, mozda smo spori za drustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan NS,Palanka,Bac,sta je sa ovim krajevima?treba i mi zajedno da idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 22, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! pa vidim da se pravi neki spisak, racunaj i na nas trojicu tu smo u 10H. ok. ne treba nam spisak, ko god dodje, dobro dosao, a sto nas je vise to je bolje!!!! Bilo bi dobro da se skupimo oko 9;45, da bi mogli da krenemo do 10, ali ako neko kasni neka javi da ga cekamo. moj telefon 064 0855 222 a moj je 063/280-063 i idemo nas trojica, ako jednog pusti zena a za nas dvojicu garantujem ako je vreme ok. i da ne zaboravim jedan ide skuterom od 50c, mozda smo spori za drustvo? ja idem sa 50cc..60-65 m je max (bez vetra) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ko je putavao u grupi zna da je to optimalna brzina a ortak ce na mom skuteru koji prodajem i moze do 70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan NS,Palanka,Bac,sta je sa ovim krajevima?treba i mi zajedno da idemo. naravno da treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan treba ali niko sa ove strane da se javi pa da se dogovaramo.jedino vi odande da me cekate negde uz put.ipak mi nije svejedno ici sam.em jos nemam A em ne bih bas sam na toliki put.nikada nisam motorom isao tako daleko.eto danas sam napravio nekih 100tinak km tu po lokalu,cisto vezbe radi.ali to je sve blizu kuce pa nije neki problem,ipak je ovo puno dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Zemuna za sada krece nas sestorica. Dogovor je kod Hotela Jugoslavija na parkingu blize Zemunu. Ko je raspolozen moze sa nama. Znaci Juga u 10:00h! pa vidim da se pravi neki spisak, racunaj i na nas trojicu tu smo u 10H. ok. ne treba nam spisak, ko god dodje, dobro dosao, a sto nas je vise to je bolje!!!! Bilo bi dobro da se skupimo oko 9;45, da bi mogli da krenemo do 10, ali ako neko kasni neka javi da ga cekamo. moj telefon 064 0855 222 a moj je 063/280-063 i idemo nas trojica, ako jednog pusti zena a za nas dvojicu garantujem ako je vreme ok. i da ne zaboravim jedan ide skuterom od 50c, mozda smo spori za drustvo? ja idem sa 50cc..60-65 m je max (bez vetra) U grupi se i ne vozi brze. Jel se ide na pancevacki most? Hornet i ja bismo vas tu negde sacekali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 46 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan treba ali niko sa ove strane da se javi pa da se dogovaramo.jedino vi odande da me cekate negde uz put.ipak mi nije svejedno ici sam.em jos nemam A em ne bih bas sam na toliki put.nikada nisam motorom isao tako daleko.eto danas sam napravio nekih 100tinak km tu po lokalu,cisto vezbe radi.ali to je sve blizu kuce pa nije neki problem,ipak je ovo puno dalje. Rekao sam ti vec i to vazi za sve Vojvodjane kojima smo usput.Popijemo kafu na bulevaru(citaj u crkvi) i palimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...