Jump to content

Moto Zajednica

Pedja Farbar

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Hmmm Kvalitet njegove usluge ces tek da vidis za godinu dana kad prodje leto i sva godisnja doba i temperature ako farba za tako sitnu lovu nesto nije u redu ili sa poslom ili sa njegovom glavom,truje se za te pare hmm sumnjivo.

Sto se uslova tice bio mi kolega Irac i fotografisao radnju da vide njegovi radnici kakve stvari izlaze iz moje nazovi radionice u kavim uslovima posto mu ne bi verovali.Najeftinije kvaliteno farbanje Skutera koje sam ja nasao je 350 e bez slapanja zapravo kome bih u opste dao skuter da mi farba.

Vespa o kojoj vespi pricamo ona stara Vespa kao moja je ludilo za farbanje.... milion coskova.

Ah da coskovi  i udubljenja tu ce da se vidi prvo kakav je majstor.

Stvarno neznam kako radui ovaj covek ali ja prosto obozavam te koji rade jeftino posle musterija dodje kod mene i pocinje dranje he he tipa jebiga prijatelju sad moram da skidam svu tu glupost na belo to je jos vise kinte sto odmah nisi dosao.

itd

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 183 postova

...Ako je casom zasto ne uradi sam, ili jos bolje neka mu njegov tata uradi.

;D  ;D  ;D

Kod nas je bilo avanturista koji su farbali stojadina za 25 evra, sa sve pripremom, pa su posle bili bijeni.  :-\

Ova tema je čista zajebancija-neko je bacio buvu o jeftinom farbanju-a ni jedne slike ne videsmo o tom NARODNOM farbanju...bolje bi bilo da se  ZAKLJUČA TEMA-ili dajte koju fotku te famozne vespe i tog yuga....dajte malo dokaza o kvalitetu i jeftinoći-znamo da to dvoje ne hodaju ruku pod ruku....ali kod vas izgleda da baš IDU...

• Svrati ponekad, 299 postova

kadsmo kod jeftinoce i kvaliteta...evo npr u sapcu ima jedan farbar,jako dobar majstor (kad hoce) ali nasao je sebe u tome da dnevno ofarba nekada i po 3 auta...retko prima nesto sto je ozbiljnije,nece da se brine.cena po autu je do nekih 100 zavisi od auta sa svim njegovim materijalom.od materijala potrosi jedan list smirgle (par puta sam bio u radnji dok je kupovao) i litru razredjivaca,boja se podrazumeva e sad bitna stvar je ta kad covem dodje po auto on se sija,stvarno bude lep ali covek mu kaze da ipak izbegava pranje u perionici hahahha,nakon kratkog vremena auto izgubi i sjaj i boju i opet dodje kod istog majstora :) :).zaboravih da kazem da je majstorovo umetnicko ime SLJAMPA :) :)

• Zainteresovan, 788 postova

;D  ;D  ;D

Kod nas je bilo avanturista koji su farbali stojadina za 25 evra, sa sve pripremom, pa su posle bili bijeni.  :-\

Ova tema je čista zajebancija-neko je bacio buvu o jeftinom farbanju-a ni jedne slike ne videsmo o tom NARODNOM farbanju...bolje bi bilo da se  ZAKLJUČA TEMA-ili dajte koju fotku te famozne vespe i tog yuga....dajte malo dokaza o kvalitetu i jeftinoći-znamo da to dvoje ne hodaju ruku pod ruku....ali kod vas izgleda da baš IDU...

Ne znam zasto si citajuci moj post zakljucio da sam pobornik "NARODNOG" farbanja, gresis. Konkretno, u Indjiji, mestu u kome zivim, ima tzv majstora koji farbaju skutere (npr. piagio free) za 50evra, ne znam kako im se to isplati jer da bi rasturio motor, poskidao sve plastike i posteno ih osmirglao treba ti minimum jedan radni dan. Recimo da za farbanje i sklapanje odu jos dva radna dana, to su tri i neka dnevnica bude 20 evra i dolazimo do cifre od 60 evra, sto znaci da je majstor ili izuzetno skroman momak, ili jos uvek ne ceni dovoljno svoj rad ili jos iz svog dzepa mora da dodaje za materijal i vecito radi u minusu.

Ne znam koje i kakve materijale koriste i cime i kako rade, ali znam da to farbanje ne lici ninasta. Kod nekih ljudi to prolazi, kod nekih ne...

A o farbanju stojadina za 25 evra necu ni da pricam.  ;D

• Svrati ponekad, 183 postova

;D  ;D  ;D

Ne znam zasto si citajuci moj post zakljucio da sam pobornik "NARODNOG" farbanja, gresis. Konkretno, u Indjiji, mestu u kome zivim, ima tzv majstora koji farbaju skutere (npr. piagio free) za 50evra, ne znam kako im se to isplati jer da bi rasturio motor, poskidao sve plastike i posteno ih osmirglao treba ti minimum jedan radni dan. Recimo da za farbanje i sklapanje odu jos dva radna dana, to su tri i neka dnevnica bude 20 evra i dolazimo do cifre od 60 evra, sto znaci da je majstor ili izuzetno skroman momak, ili jos uvek ne ceni dovoljno svoj rad ili jos iz svog dzepa mora da dodaje za materijal i vecito radi u minusu.

Ne znam koje i kakve materijale koriste i cime i kako rade, ali znam da to farbanje ne lici ninasta. Kod nekih ljudi to prolazi, kod nekih ne...

A o farbanju stojadina za 25 evra necu ni da pricam.  ;D

Izvini-nisam odgovorio tebi-mada je tako ispalo jer sam koristio tvoj citat-zapravo sam se malo zapalio zbog teme u kojij nema ni jedne slike (osim farbačeve) a on ne spada u NARODNU KUHINJU-neću više da komentarišem-smatram da je tema prazna...bez argumenata..pozdrav

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

ne vidim razlog zashto se diskutuje o ceni , majstoru uvek malo , mushteriji uvek skupo  ;D ja kad radim nameshtaj dam cenu ko  oce oce zna ili ne zna moj kvalitet i opredeljuje se ili ne ... svako gleda to iz svog ugla

a shto se farbanja tiche , moj farbar ima neke svoje cene , po meni su ok , farba u komori i skuter npr promena boje mu je 100e + boja , znachi ogrebotine itd , ako nema shta da se krpi , onda je skuplje za tu zajebanciju jer kao i svaki bolji farbar krpi i plastike i sve ostalo za shta ima alat ... isto tako chovek daje garanciju na farbanje shto ja u zivotu ne bi dao za farbu , pogotovu shto farba i Yugice i kadete i slonove ... nije isto al chovek stoji iza svog rada ...

nekom skupo nekom jeftino

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: x9 250, nc700

ne vidim razlog zashto se diskutuje o ceni , majstoru uvek malo , mushteriji uvek skupo  ;D ja kad radim nameshtaj dam cenu ko  oce oce zna ili ne zna moj kvalitet i opredeljuje se ili ne ... svako gleda to iz svog ugla

a shto se farbanja tiche , moj farbar ima neke svoje cene , po meni su ok , farba u komori i skuter npr promena boje mu je 100e + boja , znachi ogrebotine itd , ako nema shta da se krpi , onda je skuplje za tu zajebanciju jer kao i svaki bolji farbar krpi i plastike i sve ostalo za shta ima alat ... isto tako chovek daje garanciju na farbanje shto ja u zivotu ne bi dao za farbu , pogotovu shto farba i Yugice i kadete i slonove ... nije isto al chovek stoji iza svog rada ...

nekom skupo nekom jeftino

Hajde ostavi kontakt telefon tvog farbara, trebam uskoro da ofarbam moj skuter..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja