sci 26 Napisano Octobar 1, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kad pustim motor (ugasen) da se kotrlja cuje se remen (kais), kao da kaci negde. Rade kockica mi kaze da podmazem remen, ali ne ume da mi objasni CIME, samo kaze ne uljem jer nagriza gumu! Pitanje: cime da podmazem kais!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Octobar 1, 2006 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kad pustim motor (ugasen) da se kotrlja cuje se remen (kais)' date=' kao da kaci negde. Rade kockica mi kaze da podmazem remen, ali ne ume da mi objasni CIME, samo kaze ne uljem jer nagriza gumu! Pitanje: cime da podmazem kais!!![/quote']vosak (uzmeš sveèu) , sapun, glicerin,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mozes da uzmes neki sprej za lanac. Otkud znam, lupam ja... To mi je palo na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 2, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mozes da uzmes neki sprej za lanac. Otkud znam' date=' lupam ja... To mi je palo na pamet...[/quote']Sprej za lanac :shock: ne, ne Najbolje ti je kao sto vec bmw rece - sapun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 2, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sapun obican za ruke razvodnis da bude kao pasta i fino polako nemoras previse da stavis samo ovlaz pa ako nema rezultata onda isto ponoviti samo sa malo vise sapuna, a ako i to nece onda idi kod kocke pa nek ti ga on podmaze ako vec neume da ti objasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 2, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Voli Rade i da se nasali ponekad? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 2, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko ti je star taj kalš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Octobar 3, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan poslusaj BMW-a.....samo pazi da ne preteras sa glicerinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 3, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja stvar za podmazivanje je apotekarski vazelin , , ali stvarno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 3, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kutija od 100 g je negde oko 50 dindzi,a i extra je dobar za kozne jakne, kozne rukavice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 3, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ona neka firma u Jagodini sto pravi kozmetiku na bazi meda. Imaju vise nego odlican preparat za negu koze, nije skup a malo se trosi. I zamisli osecaj, prodjes ulicom a kao da si prosao na kosnici. Mozda to bude korisno iza promovisanje bajkerizma. ako ima zainteresovanih pitacu zenu kako se zove firma. Ja time mazem cipele vec par godina i beogradska lapavica im ne moze nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 3, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Firma se zove HEMEL i njeni proizvodi se mogu kupiti u Kragujevcu! Moj ortak Zeka je regionalni menadzer i svi preparati koji su jako dobri mogu se kupiti kod njega. Njegov fon je 064 12 18 730! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...