Jump to content

Moto Zajednica

Gedza, Plavi horizont

Recommended Posts

• Zainteresovan, 577 postova

pa, mozes i da se dogovoris da nesto uzmes povoljno, a nekad i ne.

a da ima gomila krsa tamo, to ima, i definitivno da moze da se izbunari dosta stvari. pogotovo ako je gedza raspolozen :twisted:

sve u svemu steta sto nema jos moto-otpada...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 296 postova

Ja sam od njega uzeo klip za kawu. Zna da bude dosta skup,ako je neraspolozen, osetio je to moj dzep :cry:

Inache,sa tim klipom nisam preshao ni 2000 km,izgoreo je. :cry: :cry: :cry:

• ..., 355 postova
  • Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC

Ma covek je van prostora i vremena... Meni je za neki krsh plasticni blatobran od nekog motorceta trazio 30E, hahaha, sit sam se ismejao i za toliko zdraviji zasao za horizont... I ranije sam pazario od njega svasta, kao i moja ekipa i zakljucili smo da moras da mu se debelo uslihtas, da nadjes zajednicke teme o motorima, kao npr da vozis neki Horex, Zundap, MZ, Jawu ili CZ, da kupis par puta i tek onda hoce da pretura po djubretu ne bi li ti nasao djubre koje bi ti uvalio za normalne pare. Jos ranije, dok sam vozio Yamahu DT i trazio masinu za istu, nasao sam je kod njega i on je cenio 250E, a masina je izgledala kao da je iskopana iz njive, boze sacuvaj. Vice on meni da radi, a ja se mislim> "Koliko covek mora da bude glup da da 250e za blatnjavu masinu za kojiu se ne zna ni da li radi..."

Toliko o Gedzi i njegovom nadimku koji govori sve. :arrow:

• Svrati ponekad, 436 postova
Ma covek je van prostora i vremena... Meni je za neki krsh plasticni blatobran od nekog motorceta trazio 30E' date=' hahaha, sit sam se ismejao i za toliko zdraviji zasao za horizont... I ranije sam pazario od njega svasta, kao i moja ekipa i zakljucili smo da moras da mu se debelo uslihtas, da nadjes zajednicke teme o motorima, kao npr da vozis neki Horex, Zundap, MZ, Jawu ili CZ, da kupis par puta i tek onda hoce da pretura po djubretu ne bi li ti nasao djubre koje bi ti uvalio za normalne pare. Jos ranije, dok sam vozio Yamahu DT i trazio masinu za istu, nasao sam je kod njega i on je cenio 250E, a masina je izgledala kao da je iskopana iz njive, boze sacuvaj. Vice on meni da radi, a ja se mislim> "Koliko covek mora da bude glup da da 250e za blatnjavu masinu za kojiu se ne zna ni da li radi..."

Toliko o Gedzi i njegovom nadimku koji govori sve. :arrow:[/quote']

Mozda da si pitao: posto u ramu(tvom)?

Najzeznutiji su oni koji rade sa djubretom. Za 10 kupuju za 100 prodaju, a iovako je sve djubre i 'nikom ne treba'.

Pa sad ti vidi!

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT

ja sam,makar mislim tako,dobro prosao kupio sam i on mi je odmah namontirao bocni nogar na moj motor za celih 600dindzi a glavu sam razbijao kako to da uradim napravim.

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: nista do daljneg. . .
Jel ima neko broj od Gedze?

Ja sa gedzom imam samo jedno iskustvo. . .vozio sam hondu mbx 80,i trebale su mi neke plastike koje su falile,a on ih je (gle cuda)nasao medju svim onim krsem koji ima i naplatio 50 jevreja za plastiku koja ide preko hladnja do donjeg dela motora i metalni drzac za suvozaca!kolko je to posteno sami odlucite

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: HONDA CB900F BOLDOR

ne preporucujem ga nikome. prevarant i lazov, em nadrndan kao da mi poklanja deo , a ne da mu ja placam papreno skupo. zaobidjite ako iate na drugom mestu!1!

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Jos posluje,ja ga jednom,pre mnooogo godina zvao telefonom i posvadjali se,prvo on mene napusio iz cista mira pa posle nisam ni je ostao duzan.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja