Evil_Zo 9 Napisano Septembar 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prvih zvanicnih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozio bi je ja... Svijda mi se kako izgleda ali nije i dalje dosta lici na model 2004-5-6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 30, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ohohooo!!! Samo još da izaberem boju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ohohooo!!!Samo još da izaberem boju... A Cope....R1 il Nijedan! ps.Lepo si ispao na TiViju danas sa Koshtunjavim! Ah,da...ni ja ne vidim neku razliku od trenutno-vazzeceg modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 1, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni sve te R1 iste zadnjih 3-4 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 1, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako kazu ono sto je dobro ne valja menjati!!! Salim se, nema nekih vecih razlika od aktuelnog modela, e sad ne znam da li su nesto poboljsali agregat. :roll: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 1, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Sad samo ima usisnike ispod svetala.....sad R1 ispade najruznija od japanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 1, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad samo ima usisnike ispod svetala.....sad R1 ispade najruznija od japanaca Bas volem ruzne motore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba videti koji su delovi svedeni sa èelika na kompozitnu plastiku, i ništa više... Manje kg - više hp... Design je verijacija na temu i tu mašinci imaju tapiju, a crtaèi kako se snadju na zadatu temu ... Zna se koji položaj i koja aerodinamika je idealna i tu nema nekih jazz-iranja. Princip je isti, sve su ostalo nijanse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...