Endurac 958 Napisano Septembar 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu o ovome da razmisljam na prolece.... malo stariji, malo noviji, nebitno Wow! Fuckin good! 1000ccm, 2005 god, teget, crvena, bela. Danas sjeba ortak migavac, ide ko nov:) Nije na prodaju, samo malo da se cepim:) Nisam odavno:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 30, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ne znaš ti ša valja... Ja sam razmišljao da pazarim nekog ubicu KTM-ova, neku Husqvarnu ili Husaberg-a supermoto... Naravno kad prelije kuæni budžet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Septembar 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi husaberg-a, i to onog za trke sto mu se ulje menja na 12h..taj je ekonomican:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E to je nesto sto ja zelim da kupim ali trenutno nije moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kada moja sadasnja zvijer ne bude vise mogla da dise, naslijedice je tadasnji model CBR1000RR (samo se nadam da ce bar malo liciti na ovaj sada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Septembar 30, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 1, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe' date=' ne znaš ti ša valja... Ja sam razmišljao da pazarim nekog ubicu KTM-ova, neku Husqvarnu ili Husaberg-a supermoto... Naravno kad prelije kuæni budžet [/quote'] TaHusqvarna mi je skroz cool, ako mislis na onu 610 SM ali je nekako mala, a sediste je bas bas micro. Bar meni, imam oko 90kg i 185. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...