acim 766 Napisano Mart 3, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras (3. marta), nešto iza 6 sati u prostorijama Yamahe Rodić u Novom Sadu održana je prezentacija novih modela za 2009. godinu. Glavne zvezde su bile V-Max i XJ-6 i, naravno, mega zvezda, nova R1 ;D ;D ;D Imali smo prilike da joj čujemo i zvuk i verujte, fantastičan je, ježi se koža (pokušaću da uploadujem na YouTube). Domaćini su bili dobri, prezentacija nije bila suva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 4, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvuka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Mart 4, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hocu sve tri... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Majko mila, ala kec prima gas!!! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Mart 4, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je identipičan VFR V-tecu, a i primanje gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Mart 4, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Acime imas li info cene za V-max ? Meni je mega zvezda V-MAX ! Ala bi se ja sepurio s njim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Acime imas li info cene za V-max ? Meni je mega zvezda V-MAX ! Ala bi se ja sepurio s njim.... Imas komplet cenovnik ovde: http://www.yamaha-rodic.com/cenovnici/Motocikli%202009.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Mart 4, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost cena od 19.990,00 Eura za V-max je za mene potpuno iracionalna. Jer intruder 1800 kosta oko 11.000,00. Al V-MAX je poslednji vrisak tehnike a to kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan Hocu sve tri... ;D ja bi bio zadovoljan i sa ovim R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Majko mila, ala kec prima gas!!! :o :o :o Sto bi rek"o moj komsija:" Prima biber na prvu"! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, ovaj V max ko da je za tebe pravljen!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 5, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, ovaj V max ko da je za tebe pravljen!!! Da znaš, možda i pazarim neki (polovan) za godinu dve po nekoj prihvatljivijoj ceni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan E ova bela boja je meni po slikama strasno mocna, kakav je kec uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 6, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao lutka, a zvuk uživo naježi svaku dlaku ;D Baš je fora što je buljava, to doprinosi agresivnom izgledu i uopšte nije ružno, čak naprotiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan po meni takodje zvezda veceri bio V-MAX,a R1 najgadni sporcki motocikli u poslednji nekoliko godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan po meni takodje zvezda veceri bio V-MAX,a R1 najgadni sporcki motocikli u poslednji nekoliko godina uuuuuuuuuuh al ga pretera. VMAX-u jos same neke cevcine na retrovizorima fale i jos dva para cevcina dobijes da utaknes na kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 6, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan po meni takodje zvezda veceri bio V-MAX,a R1 najgadni sporcki motocikli u poslednji nekoliko godina uuuuuuuuuuh al ga pretera. VMAX-u jos same neke cevcine na retrovizorima fale i jos dva para cevcina dobijes da utaknes na kacigu Svako ima svoj ukus, meni je kec npr od 2004 pa do 2009te ubedljivo najlepsi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li izlozenu R6 i u kojoj boji ako ima? ili jel ima 08/09 neka polovna ako si zavirivao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo interesuje kada ce bilo ko od Japanskih proizvodjaca da napravi lepe izduve na motoru. Suza 1000 katastrofa(dva cunka), R1 na ovoj novoj rep je isuvise zasiljen da bi imala ovakve velike auspuhe, nova kawa isto. E jedino mi se svidja prosli model kawe 1000 sa dva auspuha sa strane repa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 8, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li izlozenu R6 i u kojoj boji ako ima? ili jel ima 08/09 neka polovna ako si zavirivao ? Nisam primetio nijednu R6. Video sam jednu R125, ali ne i šesticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan po meni takodje zvezda veceri bio V-MAX,a R1 najgadni sporcki motocikli u poslednji nekoliko godina uuuuuuuuuuh al ga pretera. VMAX-u jos same neke cevcine na retrovizorima fale i jos dva para cevcina dobijes da utaknes na kacigu izvini ali starno mi je model R1 za 2009 gadan,sve stvar ukusa,ali zato mi je V-MAX preteran motor po meni V-MAX je legenda Jamahina dok se tebi nesvidja V-MAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan po meni takodje zvezda veceri bio V-MAX,a R1 najgadni sporcki motocikli u poslednji nekoliko godina uuuuuuuuuuh al ga pretera. VMAX-u jos same neke cevcine na retrovizorima fale i jos dva para cevcina dobijes da utaknes na kacigu izvini ali starno mi je model R1 za 2009 gadan,sve stvar ukusa,ali zato mi je V-MAX preteran motor po meni V-MAX je legenda Jamahina dok se tebi nesvidja V-MAX Ma ok, al bas da je NAJgadniji superbike motor u zadnjih par godina... Meni VMAX nije NAJgadniji u svojoj klasi motora (ako uopste ima svoju klasu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobri su svi...nego mene brine novi xtz 660,pitali smo rodica i rekao je da ce ove sezone stici kod nas...i gde je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...