cagivamito 4 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik sam jakne vec 2 godine, nosio sam je par puta, kada je bilo jako hladno, znaci jakna je veoma topla, ali isto mi je velika ;D cela visi sa mene. Znaci jakna za neku visinu do 185, i za nekih 70-87 kg od prilike. Crveno belo crne boje ( na slici je glupa crvena zbog telefona, inace je jako lepo crvena ). Nema protektore, kao iz prodavnice je, odlicna. Ako nekog interesuje, moze ostaviti ponudu ovde, na PP ili na 064/03-00-849 Cena 100 eura!!! [move]NIJE FIXNO[/move] ako uzimate i YAMAHA zajedno sa ovom, poseban popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ?? Nikom ne treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan 100 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je jeftina u odnosu na druge kozne jakne istog kvaliteta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...