Slayer 12 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 19, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...060#entry969060 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Lonac od ktma 690 ? Nekako tužno deluje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan al funkcioniše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Uffff citam o tim dvaneskama na cilindru i setim se mojih muka, ja ne da sam polomio sve dvanaeske, nego sam i slomio onaj alat sto udaris i on ti malo zakrene sraf.....nista mi nije pomoglo, i na kraju sam morao busilicom da busim glavu po glavu tog tvrddog srafa, da bi na kraju kada sam unistio sve 4 glave skinuo cilindar.......... Posle sam uzeo srafove sa glave torexe od Golfa dizela i obradio navoje na te hondine i onda vise nikada niko nece imati problema niti da ih odvrne a ni zavrne.... Ali kolika muka, polomljeni alati, pa pravi nove...puhhhhhhhhhhh muka neopisiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...