SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nesto umetnicka al je moja . Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 25, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Iskreno, malo mi se ne uklapa top case u celu sliku, možda uživo drugačije izgleda, bez njega bi izgledao (po meni) savršeno!!! Ali, u svakom slučaju je prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je! Iskreno, malo mi se ne uklapa top case u celu sliku, možda uživo drugačije izgleda, bez njega bi izgledao (po meni) savršeno!!! Ali, u svakom slučaju je prelep!Da, taj top case uvek strci ali ono, kontam da to jednostavno mora da stoji tu, kaciga jakna rukavice pa sta cu navikao sam. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 22, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan U sumi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 23, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 23, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 24, 2016 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Naked? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Naked? ali ono ... potpuno ... čak više kao nude ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 26, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Na fotografiji FJCharlie Ova ima jaku priču. Sjajna (iako su malo secnuta stopala i kaciga)!!! U sumi... . . Ove 3 tehnički odlične (DoF, pozadina, kadar, vinjeta gde treba...). Na svakih 11 fotografija jedna može komotno da se podvede pod naslov teme S druge strane ne treba zameriti onome ko ne zna. Mnogo toga ni mi foto-amateri ne znamo, pa nam dobri ljudi ne zameraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 26, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Na fotografiji FJCharlie Ova ima jaku priču. Sjajna (iako su malo secnuta stopala i kaciga)!!! Ima i cela fotografija negde na kompu,samo je treba naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Od letos, dok sam cekao nove tablice, mogao sam da slikam ili da guram po dvoristu. Ima 230kg, pa sam ipak samo slikao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 26, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Rado bih je radio kao fototapet u sobi, da mi treba fototapet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Decembar 26, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Januar 8, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano Januar 21, 2017 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Danica i Monster 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Februar 3, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan By FJCharlie Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 3, 2017 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Na fotografiji FJCharlie Ova ima jaku priču. Sjajna (iako su malo secnuta stopala i kaciga)!!! U sumi... . . Ove 3 tehnički odlične (DoF, pozadina, kadar, vinjeta gde treba...). Na svakih 11 fotografija jedna može komotno da se podvede pod naslov teme S druge strane ne treba zameriti onome ko ne zna. Mnogo toga ni mi foto-amateri ne znamo, pa nam dobri ljudi ne zameraju. Hvala Ne volim kad kolega malo pretera sa obradom/doradom al svako ima svoj ukus. Fotkano sa 5Dc i 85 1.8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 3, 2017 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan By FJCharlie Sent from my iPhone using Tapatalk Electric. Volim ovaj set fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Februar 3, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A tek ja Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Super su te fotke (svetlo / senka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Februar 5, 2017 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme i jos nedelja, moralo se danas malo provozati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Праћка Ај па ове сезоне неки ауспух да легне Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...