soluja 0 Napisano Avgust 14, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dragane sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 28, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pohvalim da danas na BJB slavim dva jubileja, jedan veci i jedan manji. Na danasnji dan pre deset (10) godina sam "usrecio" forum svojim uclanjivanjem i uzivao od prvog do danasnjeg dana ucestvovanjem u radu foruma i BJB voznjama. Takodje danas, napisacu svoju 17000-tu poruku na ovom forumu (sad sam na 16992) Hvala sto ste me trpeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 28, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Deset godina, auuu čoveče pa to je pola mog života. Svaka čast, čestitam na jubilejima! (ako moze tako da se kaže, pozivam ljude iz teme "Pravopis" da me isprave ako gresim ) Ja sam čuo za stari narodni običaj drevnih Maja.. Čovek koji na BjBikers forumu slavi 10godina širenja sreće, mira i ljubavi treba za svaku godinu da kupi po gajbu piva za članove istog. P.S Postoji još jedan običaj za 17.000 poruka, ali o tome bih nešto kasnije, kad' popijemo ovo iz gajbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...