kochaMatori 1108 Napisano Februar 27, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan kochaMatori, 44 banki, na privremenom radu u bgd od rodjenja, vozim TA i volim sve sto vole mladi ako ste me zaboravili neko vreme sam se skinuo sa foruma zbog globalne ekonomske krize. bankari ga nesto utanjili sa placanjima u poslednje vreme (a s njima na zalost radim) pa sam moramo malo da ih poganjam. naravno, nisam uspeo pa rekoh: hebes posao gledaj od cega se zivi - i tako se ja vratih ovde a i lepo vreme sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ne razumem ??? A ti teraš šegu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6738 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa, naravno da tera segu, kakvo lepo vreme sutra? Kod mene je sneg do kolena i pljusti kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 27, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ne razumem ??? A ti teraš šegu ;D ;D Pa, naravno da tera segu, kakvo lepo vreme sutra? Kod mene je sneg do kolena i pljusti kisa. pa donekle nego meni stvarno gore u cosku AccuWeather pokazuje subota 4C oblacno al nedelja i ponedeljak 13C-14C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melinda 97 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kocho! Stize prolece nista ne brini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 27, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kocho! Stize prolece nista ne brini! a kod Race olistao Strmosten i samo mekecu mladi jaganjci... eeexx, kako li ce samo beli Transalp da samelje one Kucajske uspone...ko od sale, a? nego jel mi Petar spreman? pozdravi ga i nateraj ga, cim svane lep dan, malo na izlet do beograda...da se ovaj moj crni TA i vas beli i licno upoznaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 735 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mladjanom plemicu iz Mirijeva, nego jos malo pa doslo doba da se isteraju konji iz brloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 27, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav mladjanom plemicu iz Mirijeva, nego jos malo pa doslo doba da se isteraju konji iz brloga a tek oni perla beli pastuvi, sto jos drumova nisu ni videli - al ce to da rze, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan kochaMatori, 44 banki, na privremenom radu u bgd od rodjenja, vozim TA i volim sve sto vole mladi ako ste me zaboravili neko vreme sam se skinuo sa foruma zbog globalne ekonomske krize. bankari ga nesto utanjili sa placanjima u poslednje vreme (a s njima na zalost radim) pa sam moramo malo da ih poganjam. naravno, nisam uspeo pa rekoh: hebes posao gledaj od cega se zivi - i tako se ja vratih ovde a i lepo vreme sutra U tom slucaju, dobro dosao - opet!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 28, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao drugar! Spreman sam ko zapeta puska, jedva cekam prolece! Jeste da sam se oprobao na novom motoru ka Divcibarama jesenas, ali bi voleo osetiti razliku i na putu ka Strmostenu. Nekako mi je lepse kada putnu brzinu odredjuje vozac u skladu sa svojim sposobnostima a ne prema mogucnostima svog motora. Oko druzenja nasih ljubimaca cemo se vec dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...