miki083 8 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao sto oglas kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj jos 300 i ja ti prodam mog keeway matrix 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan pusti te fore... ne kvari oglas! dobro pise sta trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imam ja piagio zip 50 uz njega dosta delova.Neispravan je cdi,imam drugi al nikad nije montiran.Stranac je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan kazi koje je to godiste , daj vise informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...