M a R k o 398 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ponovne zelje za enduro bike-om,prodajem mog malog,Kawasaki gpz 500 s '98 god. Motor je bez ulaganja,prosle sezone su promenjene obe gume,lanac i lancanici,plocice,svecice... Reg je do 25.1.2010,ja sam vlasnik.Motor poseduje nosac kofera (top case) i crash bar. Presao 38000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svedok svega sto je Marko rekao, motor je bez ikakvog ulaganja i tek registrovan. Samo sipaj i vozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto da dodam. Motor je odavno u Mladenovcu. Prvo je stajao neko vreme kod coveka koji ga je uvezao, onda je kupio moj mnogo dobar drugar i komsija i kod njega je bio svega par meseci, a on je zamenio njega za Cagivu Mito 125 (decko inteligencija ;D) sa deckom koji je isto iz Mladenovca. On je njega malo vozio dok nije polozio za kola i posle toga je i motor kod njega stajao duze vreme sve dok ga Marko nije kupio. Sve u svemu, motor koji je malo presao za svoje godine i sigurno je prava kilometraza a i motor je u dobrom stanju i mazen je i pazen, pogotovo zadnjih 10 000km koliko je kod Marka a oni koji su se vozili sa njim znaju koliko taj covek ume da ugnjavi u voznji. Iskrena preporuka za ovaj motor. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Brka zna vise od mene. Tel: 064/212-44-37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, steta... Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 26, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor! a kada buduci kupci budu prelistavali oglase, videce da je cena zaista prava sitnica za tako dobro ocuvan motor. srecno sa prodajom druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Znajuci Marka i njegovu potrebu za stalnim timarenjem i lickanjem konjica ovo je zaista odlicna ponuda Zarazio ga Dimac Stromom i resio covek da menja motorce ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda dotle doslo, da se rastajete. ;D Neka je sa srecom prodaja i kad stigne drugo motorce, da uzivas u njemu kao u ovom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan :'( MOgu vam reci da mi je pomalo zao,a najveci krivac je Dimac... Sledeci ne moze da bude Strom ali enduro sigurno... Ajmo ljudi jos malo pa nestalo... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze, pa ne ide to bas tako lako... Zima je, recesija u dzepovima, zima u grudima i zvecarka u dzepovima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze, pa ne ide to bas tako lako... Zima je, recesija u dzepovima, zima u grudima i zvecarka u dzepovima... Ja ne zurim,motor je bez ulaganja,ako ne prodam vozim ga i dalje i to je to...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada vise neces imati 'vaki kawasaki... Neka ti je sa srecom prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ...i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...dogovor.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 7, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Marko sta da ti kazem a da ne zaplacem... :'( Ovo je motor mojih snova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 9, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i dalje prodaješ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Marko sta da ti kazem a da ne zaplacem... :'( Ovo je motor mojih snova... Ponudi mu MZ i doplatu u zamenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i dalje prodaješ? I dalje,nisam bio par dana na forumu. Dakle aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Marko sta da ti kazem a da ne zaplacem... :'( Ovo je motor mojih snova... Ponudi mu MZ i doplatu u zamenu... Sad bih ga zvala da imam sta da doplatim. Ma dogovorili bi se mi vec nesto samo da je para... Marko motor ti je prelep! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Marko sta da ti kazem a da ne zaplacem... :'( Ovo je motor mojih snova... Ponudi mu MZ i doplatu u zamenu... Sad bih ga zvala da imam sta da doplatim. Ma dogovorili bi se mi vec nesto samo da je para... Marko motor ti je prelep! Srecno sa prodajom! Pare nisu problem,para nema Makice jel prodajes mz? Moj drug juri da kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo,obaveze... Pa ne znam ni ja,mozda bih ga i prodala...nego me kolje sta da kupim posle,mislim znam ja sta bih ali.. Iskreno,planirala sam ga da ga prodam na kraju sezone kad malo skupim para ali sta znam,ma ako je zainteresovan dala bih ga mozda.. Jel bas zainteresovan za 250-icu?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...nedavno zamenjeno ulje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan zadnjih 10 000km koliko je kod Marka a oni koji su se vozili sa njim znaju koliko taj covek ume da ugnjavi u voznji. Idi bre iskidah se ziv Sta bi druze, vracamo se na stare staze sa endurom? xexexe ;D Motor je za svaku preporuku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...